Foto: Asmund Bjørshol

Torsdag 6.august 2020, kl. 20.00
Guldbergaunet stadion
Tilskuere:170

Steinkjer G16 - Levanger G16  2-1 (0-1)
14' 0-1 Petter Rødahl Myhrås
50' 1-1 Sivert Moen
61' 2-1 Mani Kiani

Kamptropp LFK: Eirik Reinaas Bjørshol – Sebastian Helstad Fuglstad, Marius Kvitvang-Petter Rødal Myhrås, Ingemar Folden Fuglu, Odin Sunndal, Ådne Børstad, Pedro Daniel Elvebakk, Magnus Jenssen, Embrik Pettersen, Abdurazak Haji Birmaji, Aksel Framstad Holden, Martin Holm Bolkan, Kristoffer Reinaas, Imad Al-Sarraj, Martin August Johansen Engstrøm.

LFKs G16-lag gjorde en god kamp mot Steinkjer G16 torsdag kveld. Det ble en meget spennende kamp mot sterk motstand.

Livechat fra kampen:

7'  innlegg fra Imad! Embrik header like til venstre for mål!
10' Våre gutter har hatt ballen mest!
12' LFK scorer men avblåst for tvilsom offside!!!
14' 0-1!!!!!! Petter scorer! Innlegg Magnus og Petter skyter på halvspretten. Steinkjerkeeperen klarer ikke holde og ballen som går i mål!!!!
16' Nære for Steinkjer. Langskudd curler rett forbi stolpen! Det er helt fortjent at LFK leder.
20' Stolpeskudd for LFK fra Ådne på corner....! Oj oj!!!
23' SFK framme nå, men Eirik redder. Nytt skudd etter corner går ut. Utspill fra Eirik
26' Oj oj....gjennomløpning SFK. Eirik er langt ute og klarerer. Steinkjer har tatt mer over nå. Det er ellers bra stemning hos et 10 talls bortesupportere.
28' Det er Andreas Holmberg som leder Steinkjer G16 i år.
30' Trett minutter passert og fortsatt LFK-ledelse.
39' Skudd fra Abdu! Keeper redder.

PAUSE (0-1)

45' Steinkjer frampå. Marius skjermer ut. KLASSE!
50' MÅL! 1-1. Steinkjer ruller opp og innlegget touches etter litt rot i mål.
61' MÅL! 2-1 Steinkjer bryter og kommer alene mot keeper. Setter den under keeper og i mål.
66' Stor SFK-sjanse! Innlegg legges 45 grader og det skytes, men LFKs keeper er nede og holder ball.
70' Steinkjer som kontrollerer nå. En Steinkjercorner heades i mål, men annuleres.
74' Ai. Ai....!! ..Abdu i stolpe!!!! Litt mot spillets gang får plutselig Abdu et oppspill. Han skyter fra 25 meter,
ballen går innside stolpe, langs streken og desverre ut.... Uflaks!!
77' Frispark LFK. Retur havner hos Magnus som pælmer den langt over.
78' LFK er oppe i SFK-feltet nå!
90+1' Corner LFK!
90+2' Ender i ny LFK-corner!
90+3' SLUTT. Kampen ender med tap 1-2.
Vi er stolte av gutta i dag som spiller en god kamp mot et sterkt Steinkjerlag!