Tekst/Foto:Asmund Bjørshol, LFK Media

G16 MED NY SEIER

KAMPFAKTA:

G16 0.divisjon BDO-serien
Trond - Levanger 3-4 (2-1)
Dommer: Rezoan Hassan Alom, Nidelv IL
1-0 15.min Felix Bratbakk
2-0 25.min Sondre Berg Hansen
2-1 30.min Sigurd Sorger Olsen
2-2 45.min Embrik Pettersen
2-3 53.min Petter Rødal Myhrås
2-4 80 (+4)min. Petter Rødal Myhrås
3-4 80(+5)min. Simen Dyrstad Strand
Tilskuere 50

4 klare målsjanser for gutta det første kvarteret, men ballen ville ikke i mål. Så går det som det ofte gjør i fotball, motstanderlaget skåret på sin første sjanse. Trond  gikk til og med noe heldig opp i 2-0 etter en glipp i LFK-laget, etter at våre gutter hadde styrt det meste i starten. Trond fikk selvtillit utover i omgangen , men det var fortjent at Sigurd Sorger Olsen satte ballen i mål på bakerste stolpe etter en bra slått corner fra Sander Sæther Karlsen. Etter pause virka gutta våre mer tent på å ta igjen ledelsen, og etter et godt raid og løsrivelse fra flere Trondsspillere slet Brage Ness Aas seg fri på høyre side, kom inn i 16meterfeltet, la inn til en umarkert Embrik Pettersen som "dryla" ballen i nettaket. 2-2! Litt etter fikk Petter Myhrås etter en feil i Tronds forsvar plutselig stå helt alene med keeper og sikte inn 2-3! Kampen bølget litt frem og tilbake før Petter Rødal Myhrås skåret sitt andre for kvelden på overtid med et langskudd fra 25 meter over Tronds keeper og i mål. Umiddelbart etter reduserte Trond til 3-4.

Som vanlig tok vi en prat med trener Sander Sandvik etter kampslutt:

Fortjent seier i Trondheim., og en litt spesiell start på omgangen for oss som så på, Sander. Ditt inntrykk av 1.omgang?

Jeg synes vel vi starter første ganske bra, vi har en 2-3 store målsjanser og flere tilløp. Så spiller vi på oss en del problemer selv, som resulterer i to baklengs, og da er vi inne i en periode hvor vi trøbler litt med å finne gode løsninger. Trond presser høyt, og vi er litt unøyaktige. Heldigvis får vi ei redusering på en corner, som gjør at vi føler at vi har bra heng på dem inn til pause.

Dere snudde kampen ganske raskt i andre halvdel. Hva snakket du, Berge Stokkan og gutta om i pausa?

Gutta synes vel prestasjonen i første var under pari. Vi prøvde å justere litt på posisjoneringa vår med ball, og hvordan vi opptrådte defensivt som lag. Så er vi selvfølgelig litt heldig med at vi får en såpass god start på andre at vi får et par mål, og at vi setter de sjansene hvor vi bommet en del i førsteomgangen. Vi får løftet oss litt i eget press, og ruller opp en del gode angrep, uten at vi får helt uttelling videre.

Storkamp mot Verdal neste søndag hjemme på TOBB Arena på Moan.  Ingen grunn til å tvile på en "tent" LFK G16-gruppe ved avspark da, Sander?

To lag som har møttes flere ganger før sesongstarten, så vi kjenner vel hverandres styrker og svakheter ganske godt. Jeg vil tro de er like tent, etter kampen sist, så det blir en kamp som avgjøres på hvem som klarer å utnytte motstanderens spill best. Verdal lærte helt sikkert en ting eller to av kampen sist, på samme vis som at vi gjorde det, så får man se hvem som greier å få ut maks på søndag. Det blir helt sikkert gøy å se på!

LFK G16 stilte med følgende tropp: Erik Brustad, Kevin Skei Bye, Anis Shqipe Hasani, Lars Eriksen, Sondre Lund Åsland, Ahmed Mahmod, Ådne Børstad, Petter Rødal Myhrås, Sander Sæther Karlsen, Embrik Pettersen, Eirik Reinaas Bjørshol, Sigurd Sorger Olsen, Alexander Ringstad, Magnus Jenssen, Brage Ness Aas.  (Ikke tilgjengelige til dagens kamp: Erik Støp,Lukas Johannessen, Linus Bjørvik Flatås, Kristoffer Rømo Bakk, Jonas Høstland)