Bilde:LFK Media

G16 – Seier mot Skogn

LFK G16 tok årets første seier i den kommunale serien. Etter uavgjort mot Neset på Frosta, og tap i internkampen mot LFK G19, ble det seier for 16-åringene i kampen mot Skogn G19.

Linus Flatås skåret i det første spilleminutt og sikret en flott åpning på kampen. Laget skapte flere gode målsjanser i starten av kampen, og raidet opp flere gode angrep. 2-0 målet kom ti minutter før pause, da Eirik Bjørshol doblet ledelsen med en flott heading. Petter Myhrås økte til 3-0 med et langskudd like før hvilen. Etter pause slo Skogn tilbake på en corner tre minutter ut i omgangen. 16-åringene ristet imidlertid fort av seg åpningen, og rullet opp mange angrep på rekke og rad. Eirik Bjørshol lagde sitt andre etter en time, før Ådne Børstad økte med et skudd fra distanse halvveis ut i omgangen. Seks minutter før slutt var Lukas Johannessen først på en retur og satte inn det siste målet.

LFK G16-1 (4-3-3) :Kevin Aleksander Skei Bye, Jonas Høstland, Lars Eriksen (kaptein), Erik Hakonsen Støp, Sondre Lund Åsland - Ådne Børstad, Petter Rødal Myhrås, Sander Sæther Karlsen -Sebastian Helstad Fuglstad, Eirik Reinaas Bjørshol, Linus August Bjørvik Flatås. Teodor Mäntynen, Magnus Jenssen, Brage Ness Aas, Sigurd Sorger Olsen, Kristoffer Rømo Bakk, Ahmed Mohamed Said Mahmud, Lukas Johannessen.

Kampfakta:

Skogn G19 - Levanger G16 1-6 (0-3)
Remyra kunstgress, 13.juni 2021, kl 20.00.
1.min    0-1 Linus Bjørvik Flatås
36.min 0-2 Eirik Bjørshol
44.min 0-3 Petter Rødahl Myhrås
48.min 1-3 Kristoffer Reinaas
60.min 1-4 Eirik Bjørshol
67.min  1-5 Ådne Børstad
84.min 1-6 Lukas Johannessen
Gule kort: Lars Eriksen (LFK)
Dommer: Åsmund Sæther (Egge IL)
Publikum: 60

Etter kampen snakket LFK Media litt med hovedtrener Sander Sandvik.
Hvordan har treningssituasjonen vært for G16 så langt i 2021?

G16 har trent fem dager i uken siden oppstarten i januar. Det har vært utfordrende å få til nok kamper for gjengen i vår, men med den kommunale serien som ble opprettet har vi heldigvis fått et kamptilbud frem til sommeren.

Hva kjennetegner årets tropp og er det forskjeller fra tidligere LFK G16-lag du har trent?

Først og fremst er det en gjeng som er veldig positive og mottakelige. Å sammenligne med tidligere lag er vrient, men det er nok et lag som er mer fysisk. Det gir litt andre spillertyper, og at vi muligens må justere noe. Stallen er også godt balansert med hensyn til posisjoner og i alderssammensetning, noe som er veldig positivt.

Lars Eriksen fyrer av etter corner, men like til side for mål denne gang.