Levanger FK G16 spillertropp 2021.

G16 med seier over Stjørdals/Blink

Bak f.v. Jens H.Jensen (oppmann), Sander Sandvik (hovedtrener), Bjørn A.Børstad (oppmann) Embrik Pettersen (A), Erik Støp (F), Aleksander Ringstad (MB), Sondre Åsland (F), Eirik R. Bjørshol (A), Magnus Jensen (A), Kristoffer R. Bakk (F), Lars Eriksen (F), Jonas Høstland (F), Ahmed Mahmud (F), Berge Stokkan (trener), Jesper Skov Kvam (keepertrener).
Foran f.v: Brage Ness Aas (A), Linus A. Flatås (A), Sigurd Sorger Olsen (MB), Sebastian Fuglstad (F), Anis Hashani (F), Kevin Skei Bye (K), Teodor Mantynen (K), Sander S. Karlsen (MB), Petter R. Myhrås (MB), Ådne Børstad (MB), Lukas Johannessen (A). Ikke med på bildet: Erik Brustad (K)

KAMPFAKTA
M.U.S Stadion Sandskogan
Søndag 07.11.2021 kl. 19
Dommer: Jim Andreas Knutsen, Malvik IL
Stjørdals/Blink G16- Levanger G16 1-4 (1-2)
0-1 (12.min)   Sander S. Karlsen
1-1 (27.min)    Raphael B. Spierings
1-2 (36.min)   Eirik R. Bjørshol
1-3 (51.min)   Jonas Høstland
1-4 (80.min)   Linus A. Flatås

Fin start for LFKs 16-åringer. Embrik Pettersen ble flere andledniger spilt fint igjennom på sin venstre side, og vi kunne leda med flere mål. Stjørdals/Blink var også fremme flere ganger i starten, men  Kevin Bye i LFKs mål avverga flott ved et par anledninger. 0-1 kom etter en klarering rett i Sander Karlsen som fikk kreditert kampens første mål. Blink utligna halvveis i omgangen til 1-1, før Linus Flatås la et meget fint innlegg fra høyre som Eirik Bjørshol heada i mål og 1-2. I andre omgang økte Jonas Høstland fra kort hold etter at en korner ble slått i tverrligger og ned. Linus Flatås fikk æren av å  i siste spilleminutt sette et innlegg kontant i mål.

Vi snakket med trener Sander Sandvik etter kampen.

Gratulerer til dere alle med seier på flotte M.U.S Stadion Sandskogan i siste kamp. Hva var fokus før oppgjøret?

Fokus var å avslutte med stil! Vi har gjort flere gode kamper nå på slutten av sesongen, så det handlet om å tørre og slippe seg løs i denne kampen.

Din oppfatning av omgangene sett isolert , Sander?

Før pause bølger det ganske mye. Vi har noen store sjanser i starten som vi ikke får mål på, før Blink kommer til noen kontringer og dødballer hvor de gir oss trøbbel. Etter 1-0 så gir vi fra oss initiativet litt, men etter at de utligner, så skårer vi et flott mål like etterpå.Etter pause synes jeg vi holder mye bedre på ball, og får mye mer kontroll på kampen. Når det blir 3-1 har vi etter det ganske god kontroll, og slipper dem til lite på vår halvdel. En godt gjennomført omgang, hvor vi kunne lag flere mål også.

Kort oppsummering av sesongen sportslig fra ditt ståsted?

Etter en vår som ble alt for lik den i fjor, så havnet vi med en veldig amputert sesong - igjen! Da blir det også litt slik at spillerne må ta nivået mens veien går, og det synes jeg de har vist at de klarer godt. De første 6 kampene var tøffe, og det handler om å bli vant til et nytt nivå. I de siste 6 kampene så har vi både fått med oss noen poeng, og levert langt mer stabile prestasjoner.