Den lokale goalgetteren Andreas Gundersen har forlenget sin avtale med klubben.

Gunders-forlenging

Andreas Gundersen har forlenget sin avtale med klubben, en avtale som strekker seg ut 2021.

Gunders, som har rukket å bli 20 år,  har vært i klubben siden han var 14 år gammel og ser lyst på å fortsette karrieren i Levanger. Den eksplosive angriperen endte opp som toppskårer under fjorårets halverte sesong. Teller man også med den uoffisielle ”Sparebank 1-Cup” så stod Gunders for nesten 1/3 av alle målene Levanger skåret i 2021.

Tøft 2020

Gunders, som resten av verden, kjente på det tøffe året 2020. Ikke bare med tanke på pandemi, karantener og en dårligere oppkjøring, men også skader gjorde året vanskelig for Andreas.

”Både jeg og laget var i bra form frem til den påtvungne koronapausen i fjor vår. Etter pausen slet jeg med småskader i lengre perioder og prestasjonene mine ble prega av det. Etter hvert begynte kroppen å funger igjen og målene begynte å komme. Jeg synes laget presterte veldig godt både ut i fra de økonomiske forutsetningene og forutsetningene pålagt oss på grunn av Koronapandemien.”

Ser frem til årets sesong

Et nytt år fører også med seg nye forventninger. Full sesong, cupkamper, skåringer og publikum på tribunene er bare noen av forventningene skapt av fjoråret.

Dette er hva Gunders forventer av årets sesong:

”I år har vi, i motsetning til tidligere år klart å fått med oss mange spillere videre. Det er mang eksempler fra norsk fotball på at det å få jobbet med den samme gruppen over flere sesonger gir resultater. Så jeg er spent på å se hvor langt vi kan gå. Ut over det håper jeg at vi i etter hvert også får muligheten til å ha flere tilskuere på tribunen, slik at vi igjen kan dele idrettsgleden sammen med Stallions og alle de andre som bryr seg om klubben.”

Personlige målsetning

Selv om han har høye forventninger til sine omgivelser og til lagets prestasjoner så er han ydmyk ovenfor seg selv og sine målsetninger.

”For min egen del skal jeg hold meg skadefri og samtidig bidra med så mang målpoeng som mulig!”

Vi ser også frem til et skadefritt 2021. I tillegg gleder vi oss til å se deg fortsette å hamre inn skåringer på TOBB Arena Levanger!

Foto: Kjell Heggelund