STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Håvard Lorentsen er klar for spill i LFK igjen!

Håvard er tilbake!

1999-modellen kom til Levanger fra Steinkjer før 2018-sesongen og etablerte seg raskt på LFK sitt førstelag. Som 19-åring noterte han seg for 23 kamper i sin første sesong, en sesong som endte med nedrykk fra OBOS-ligaen. Perioden som fulgte var preget av store utskiftninger i LFK, og ble Håvard raskt en kontinuitetsbærer. De to påfølgende sesongene ble han en sentral spiller både under Magnus Powell og Per Verner Rønning sin ledelse.

Den komprimerte og noe spesielle 2020-sesongen endte med 8. plass for Levanger, som var ferdigspilte allerede etter elleve kamper. Etter 66 kamper og 4 scoringer i LFK-drakta, fikk Håvard muligheten til å forlenge sesongen med spill i OBOS-ligaen for Stjørdals-Blink, og etter sesongen meldte forsvarsspilleren permanent overgang til naboene i sør. Etter 41 kamper og 2 scoringer i den røde og sorte drakta, vender han nå tilbake til LFK og spill under Per Verner Rønning sin ledelse.

Hovedpersonen selv har følgende kommentar til overgangen:
«Jeg ser frem til det kommende året med LFK. Jeg har fulgt med og ser det positive som skjer i klubben! Jeg var med på laget som var med i nedrykket fra OBOS-ligaen, og har veldig lyst til å bidra med å få LFK opp i OBOS-ligaen igjen.»
«Jeg har for øvrig mange kompiser i klubben fra tidligere, så det blir veldig artig å gjenforenes på Moan! Jeg har savnet miljøet på Moan hvor jeg har mange gode venner som har betydd mye for meg, både på og utenfor banen.»

Også hovedtrener Per Verner Rønning er glad for at Håvard er tilbake:
«Dette er en flott signering for oss! Vi får inn en god spiller som vi kjenner godt fra tidligere, og som i tillegg kjenner oss. Han er en lokal spiller som er veldig klar for å gjøre en god jobb for oss. Det gleder oss stort at Håvard ønsket å komme tilbake til oss i LFK!»

23-åringen har signert en ettårskontrakt med LFK.

Siden er laget av Hattrem AS

false