Håvard har forlenget sin avtale med LFK! Foto: Fysisk trener Terje Dalen

Håvard forlenger med LFK

Håvard Lorentsen har vært en ekstremt viktig brikke i Levanger de siste sesongene, og nå har Eggesbyggen sigert en forlengelse av sin avtale med klubben.

I fjor var Håvard med i klubbens kapteinsteam og spilt 29 kamper for klubben, de fleste som midtstopper men hans allsidighet gjorde at han også opererte på backene. I alt nærmer han seg 60 spilte kamper for klubbens A-lag.

Håvard studerer juss på fritiden, noe som er blitt vektet høyt nå når han har valgt å forlenge sin avtale.

En kontinuitetsbærer

Per Verner er naturligvis strålende fornøyd med at Håvard forlenger sin avtale. Hovedtreneren strør om seg med superlativer når han forsøker og forklare viktigheten av den nye kontrakten.

Håvard har vokst utrolig siden han kom til LFK. Fra å være den lille anonyme gutten som pendlet fra Egge, til at han i dag er en av mine største støttespillere, kritikkere og en av de absolutt sterkeste stemmene i garderoben. For at vi skal kunne bygge kontinuitet og utvikle oss som klubb er lokale spillere som Håvard ekstremt viktige. Spillere som står foram i kamp og på trening, spillere som bryr seg og som bruker stemmen sin til å si fra og styrer omgivelsene rundt seg. Håvard er en ledertype både på og utenfor banen. Han er strukturert, seriøs og profesjonell. Samtidig som prestasjonene på banen taler for seg.

Håvards kontrakt gikk i utgangspunktet ut denne sommeren, og vi kunne nylig lese i T-A at en OBOS-liga klubb hadde forhørt seg. Forlengelsen binder ham til klubben ut sesongen, men klubben har allerede et stort ønske om videreføre sammarbeid også etter endt sesong.