Foto: LFK Media

Helgas treningskamp endte 1-1

Lørdag 4. juli spilte LFK treningskamp mot Brattvåg på nøytral bane (Orkla Maksin Arena, Orkanger). Dette ble en god test for LFK som hevet seg flere hakk etter kampen mot Nardo.

Det var Brattvåg som startet best og gikk opp i ledelsen 0-1 etter skåring av Sami Kamel ett kvarter ut i kampen. Levanger tok mer og mer over ut i omgangen og fikk belønning for innsatsen. Nyervervelsen John Phillip Koko viste styrke og hurtighet ved å forsere over hele midtbanen før han ble ble felt. Situasjonen endte i frispark som Simen Hagbø satte vakkert oppe i krysset. På overtid av første omgang fikk Brattvåg straffespark etter at Hadaya felte deres spiss. Det så ut til at det var Brattvåg som skulle gå til pause med ledelse, men Kamel fyrte den langt over tverrliggeren.

Etter pause fikk Philippe Koko rødt kort etter 65 minutt. Med ti mann på banen de siste 25 minuttene klarte Levanger like vel å presse Brattvåg i deler av 2. omgang. Begge lag hadde flerre sjansen men det ble ikke flere mål i kampen som da endte uavgjort.

På telefon med LFK Media etter kampen kunne trener Per Verner Rønning meddele dette på spørsmålet om hvordan han ville oppsummere kampen:

Dette var en fin gjennomkjøring for oss og jeg er godt fornøyd med innsatsen til gutta. De har tatt til seg det vi har sagt til dem og terpet på i det siste. Aggressiviteten var bedre nå enn i sist kamp. Vi holder også stand etter at Koko fikk rødt kort og vi ble redusert til ti mann. Vi kunne likevel vært mer kynisk og nøye når vi får brudd og det er rom vi burde ha utnyttet.

Mål:
16' 0-1 Sami Kamel
34' 1-1 Simen Hagbø

Bytter LFK:
61'  Sander Saugestad inn – Andreas Gundersen ut
79' Sander Aakvik Lille-Løvø (prøvespiller) inn – Vegard Voll ut
Bessi Kastrati (prøvespiller) inn – Adrian Teigen Olsen ut

Kort:
Rødt: 67' John Philippe Koko, LFK
Gult: 3' (Brattvågspiller), 33' (Brattvågspiller).

Startellever LFK: Elias Hadaya, Madhu, Sander Sundnes, Simen Olafsen, Håvard K Lorentsen, Simen Hagbø, Adrian Olsen Teigen, John Philipe Koko, Jo Sondre Aas, Andreas Gundersen og Vegard Voll.

Benk: Erik Iversen, Marius Olsen, Erik Olsen, Marius Tuset, Sander Saugestad, Bessijan Kastrati (prøve) og Sander Lille-Løvø (prøve).