Foto: Johan Arnt Nesgård / Trønder-Avisa

Kom og se søndagens kamp mot Egersund!

Søndag kl 14:30 venter en knalltøff hjemmekamp når Levanger tar i mot serieleder Egersund til den 18. serierunden i PostNord-ligaen.
LFK og kampsponsor SpareBank1 SMN ønsker alle med interesse for idrett og kultur i Levanger og omegn, eller som har lyst til å oppleve stemningen på stadion på kampdag, velkommen til denne viktige kampen.
Nå er det også åpnet opp for 800 publikummere på stadion, så kom og fyll setene og støtt opp om våre menn!

Levanger jakter sin femte seier på rad mot Egersund i morgen søndag, jærbuingene har nemlig aldri vunnet eller tatt poeng mot LFK. Ikke bare er LFK ubeseiret mot Egersund, men de tre siste kampene er også spilt i Egersund. Altså tre borteseire på rad. Emanuel Vladic ble den store helten for LFK i det sist oppgjøret for under en måned siden når han fikk tillit fra start satte inn kampens eneste mål i det 60. minutt. I morgen er det lite tvil om at vi møter meget revansjesugne jærbuinger på jakt etter sine første poeng mot Levanger. Det blir spennende å se hvordan laget som ligger på toppen av tabellen velger å angripe denne kampen.

Se høydepunkter fra sist kamp HER.

Emanuel Vladic her i aksjon da lagene møttes sist 22. august. Foto: Kjell Åvendal

Kampsponsor.

Det er meldt perfekte forhold for kamp i morgen med strålende sol og god temperatur!

Skjermdump fra yr.no

Søndag 19. sept. 2021
Levanger - Egersund
PostNord-ligaen Avd. 2
TOBB  Arena Levanger

Om du ikke får sett kampen fra tribuneplass kan du SE KAMPEN PÅ T-A.NO.

Se også resultater fra tidligere oppgjøre mellom lagene her.

Info om KAMPBILLETTER her.

Velkommen på kamp!

En by – Ett lag – Ett Levanger!