STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Vår nye LFK-drakt

Induform AS blir vår nye hovedsponsor!

-En felles lidenskap for sport, bærekraft og byen vår

Induform AS, en dynamisk og fremoverrettet CNC-maskineringsbedrift, har i dag inngått en avtale som hovedsponsor for Levanger Fotballklubb (LFK) ut 2023-sesongen. Nå blir Induform å finne på drakten til både herre- og damelag.

Jonas Sivertsen (daglig leder) og Tor Sivertsen (grunnlegger) har vært ihuga tilhengere av LFK siden klubbens opprinnelse. De tar nå et betydningsfullt steg videre ved å støtte klubben som hovedsponsor, en posisjon som manifesterer deres engasjement for fotballen og byen vår.

Bedriftens engasjement for lokalsamfunnet strekker seg langt. De har tidligere bidratt til prosjekter som Torsbustaden, Vulusjøen løypekjøring, Sykkel-NM og damesatsingen i LFK, og gleder seg nå til å hjelpe LFK videre på reisen. De begeistres av at A-lag herrer har vist en bemerkelsesverdig innsats med ni seire av ni mulige, i tillegg til klubbens flotte initiativ: ACTION NOW.

Klubben har imponert Induform med sin standhaftighet og evne til å navigere gjennom utfordringer den siste tiden. De ser nå at klubben bygger en solid struktur med et sterkt søkelys på at alle skal dra i samme retning. Et videre fokus på utvikling av egne spillere, og en inkluderende tilnærming til ungdom på alle nivåer er musikk i deres ører. Induform applauderer suksessen som er oppnådd gjennom arbeidet med samarbeidslagene, og er spesielt entusiastisk over etableringen av damelaget og J17-laget. Dette resonnerer med Induforms engasjement for likestilling i egen bedrift.

Som en del av Induforms engasjement for likestilling er de også stolte over å invitere en ressurssterk kvinne inn på sitt lag. Christina Bertheussen blir HR-ansvarlig i en bransje dominert av menn. Med dette ønsker Induform å sende et klart signal om at kvinner er velkomne til å søke jobb der.

-Vi ser frem til å se hvordan vårt team vil blomstre med vår nye tilvekst, sier Jonas Sivertsen

Som et voksende selskap, søker Induform etter engasjerte medarbeidere. I likhet med fotballklubben verdsetter de nysgjerrighet, arbeidsmoral, og evnen til å jobbe som et lag. De ønsker å utvikle potensialet til enkeltpersoner og oppfordrer alle interesserte, uavhengig av tidligere erfaring, til å søke om muligheter hos dem. Induform er ute etter mennesker som kan bidra til deres sterke teamkultur og vokse sammen med bedriften. Dette harmonerer også svært godt med Action Now-prosjektet til LFK, som setter søkelys på gode oppvekstvilkår, et godt lokalmiljø og bolyst på Innherred.

Induform er ivrige etter å støtte LFKs sportslige suksess, men dette partnerskapet handler om mer enn bare fotball. Induform har et sterkt engasjement for bærekraft, spesielt sosial bærekraft. Sammen med Levanger Fotballklubbs verdigrunnlag og initiativet Action Now, mener Induform å ha funnet verdier som harmonerer.

Vi inviterer alle til å bli en del av denne spennende utviklingen. Induform og Levanger Fotballklubb håper på spennende prestasjoner, både på og utenfor fotballbanen, og sammen skal vi jobbe for vår felles visjon om å fremme sport, bærekraft og samfunn. Vi gleder oss!

Siden er laget av Hattrem AS

false