Klart for supersøndag på TOBB Arena Levanger

Søndag er det duket for SUPERSØNDAG med to seniorkamper på TOBB Arena Levanger.
Det vil gå slag i slag på TOBB Arena førstkommende søndag når både første- og andrelaget skal ut å krige om poeng.
Kl. 15:00 spiller A-laget 2. divisjonskamp mot Sotra og kl. 18:00 tar LFK 2 i mot Byåsen 2 til avdelingsfinale i 4. divisjon avd. 1.

I 2. divisjons-oppgjøret jakter Levanger en topplassering, mens Sotra som ligger på 10. plass kjemper for å komme seg bort fra nedrykksstriden.

Sist lagene møttes vant Levanger 3-4 i en umåtelig spennende bortekamp.
LFK ledet da 0-3 etter 19. minutter, mens det etter 79. min stod 3-3 på måltavla.
Heldig vis hadde vi Kjartan Ulstad som satte inn det avgjørende 3-4-målet som gjorde at Levanger fikk med seg alle tre poengene hjem.
Vi slapp med andre ord med skrekken.
Les kampreferat/websak fra kampen HER.

Kamfakta LFK -Sotra 24.10.21

Tabellsituasjon for LFKs A-lag med fire kamper igjen å spille:

Skjermdump fra fotball.no

Om du ikke har anledning til å se kampen fra tribuneplass kan du se kampen direkte på t-a.no fra kl. 15:00.

Foto: Johan Arnt Nesgård

___________________________________________

Kampen det like vel er knyttet mest spenning til er nok andrelagets avdelingsfinale mot Byåsen 2 hvor det spilles om 1. plass og opprykkskamp mot Steinkjer FK, som allerede har vunnet 4. divisjon avd. 2. Her ligger det an til en skikkelig rysare av en kamp.

Både Levanger, Verdal og Byåsen 2 har mulighet til å stikke av med 1. plassen i avd. 1, men bare Levanger og Verdal har mulighet til å spille om opprykk da Byåsen sitt A-lag spiller i 3. divisjon. Dermed blir det garantert et Innherreds-oppgjør i kampen om opprykk til 3. divisjon.
Verdal møter Namsos hjemme på COOP Arena samtidig som oppgjøret på Moan.
Dette kan fort bli neglebitende spennende timer søndag kveld.

Kampfakta LFK 2 - Byåsen 2 24.10.21

Tabellsituasjon for LFK 2 før siste kamp i avdelingen:

Skjermdump fra fotball.no.

Med disse to gobitene å skilte med på tampen av uka ønsker vi dere hjertelig velkommen til TOBB Arena Levanger for en dag spekket med god fotball.
Det blir som vanlig åpen kiosk med salg av varm mat og drikke under begge kampene.