STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Foto: Kjell Heggelund

Knallsterk hjemmeseier mot Arendal

To nye scoringer fra Arne Gunnes og én nettkjenning fra Simen Hagbø holdt til 3-1-seier hjemme i toppkampen mot Arendal!

Det var tett i toppen av tabellen før Arendal kom på besøk på TOBB Arena Levanger søndag ettermiddag. Før runden hadde vi fire poeng fra vår fjerdeplass opp til serieleder Skeid. På plassene mellom lå Egersund og Arendal. Det var med andre ord duket for en klassisk sekspoeng-kamp på Moan! Per Verner sine menn gikk ut og styrte det meste av banespillet i første omgang, men Arendal og deres toppscorer Andreas Hellum fremstod som giftige på både kontringer og dødballer. Det var dermed en stor lettelse for hjemmepublikummet da Madhu Sandrakumar gikk i bakken etter 40 minutters spill og dommer pekte på straffemerket. Arne Gunnes var trygg fra elleve meters hold, og sørget for 1-0-ledelse ved sidebytte.

Etter pause var det vertene som kom ut i hundre og etter et kvarter skulle de få lønn for strevet. Et langt innkast ble stusset videre på første stolpe, og på bakre stolpe fikk Andreas Hellum tid til å banke inn 1-1 med en flott avslutning. Fem drøye minutter senere fikk LFK muligheten på en overgang, og Jo Sondre Aas gjorde en god jobb da han spilte fri Simen Hagbø ute til venstre. Vingbacken hadde vært et aktivum hele kampen, men fikk her en hel banehalvdel å løpe på. Vår nummer 6 tok ballen med inn i banen og bredsidet ballen iskaldt nede i det lengste hjørnet. Vi var tilbake i ledelsen 2-1! Få minutter senere fikk Thomas Liene Ness sin LFK-debut, da han og Emanuel Vladic kom inn i et dobbelbytte. Sistnevnte tok åpenbart med seg selvtillit fra de foregående kampene, for ti knappe minutter etter hans innhopp danset han seg forbi en Arendal-back, dro seg ned til dødlinja og banket ballen rett i brystkassa på Arne Gunnes, som noe overrasket kunne se ballen fyke inn i nettmaskene. Vår spiss noterte seg for sitt 14. mål på 15 seriekamper og punkterte sluttresultatet til 3-1. Resultatet gjør at vi klatrer forbi Arendal og Egersund, som riktig nok har én kamp mindre spilt enn oss, og opp på andreplass to poeng bak Skeid. Neste helg venter bortekamp mot serielederen, før en tøff periode som inneholder kamper mot både Egersund, Øygarden og Vard på rad og rekke.

Debutant
Det var også gledelig å se LFKs nyervervelse Thomas Liene Ness som fikk sin debut da han ble byttet inn for Saugestad i det 70. minutt.

LFK Media tok en prat med en fornøyd Jo Sondre Aas etter kampen.
Han oppsummerer kampen slik:

I dag møter vi et fysisk godt Arendal-lag som vi matcher godt. Jeg synes vi klarer å ta dem ut bra og har god kontroll på kampen. Vi går til pause med en fortjent 1-0 ledelse etter at Gunnes satte staffesparket. Etter pause er det litt mer variabelt fra vår side, mens Arendal er mer med og får utlignet til 1-1. Vi slår heldigvis fort tilbake og går opp i ledelsen igjen tett etter Arendals mål. Etter at vi går opp til 2-1 og senere 3-1 synes jeg vi har god kontroll og vi føler ikke at seieren er truet. Hadde vi vært enda mer effektive mot slutten kunne det fort ha stått både 4-1 og 5-1.
Laginnsatsen er det heller ikke noe å si på i dag. Dette er en gjeng med unge gutter som presterer og viser hvilke kvaliteter som bor i laget. Kollektivt er vi sterke i dag.

Om 6 dager venter et knalltføft borteoppgjør mot serieleder Skeid. Hvordan vil dere forberede dere inn mot den kampen?

Først og fremst er det deilig å få 6 dager med trening før neste kamp. Men vi skal ta med oss dagens seier og gjøre en god jobb på treningesfeltet de kommende dagene inn mot den kampen. Det er masse vi kan bli bedre på både offensivt og defensivt, noe vi jobber vi med hele tiden. Det er ikke noe tvil om at Skeid-laget vi møter på lørdag er et godt lag. Dette blir en meget tøff og vanskelig kamp hvor det laget som spiller smartest og vil mest kommer til å ha en fordel. Her vil bli tett og jevnt.


Se kampfakta fra NFF her.

Klikk her for å se twittertråd.

Fotogalleri: Kjell Heggelund

Siden er laget av Hattrem AS

false