Kontakttrening fra mandag og seriespill om en måned

I gang med kontakttreninger
Dagens beslutning om at PostNord-lagene også skal inkluderes i toppfotballpiloten, medfører at også Levanger kan starte med kontakttrening fra kommende uke. En del formaliteter skal på plass før man faktisk kan begynne, men førstkommende mandag vil det være ordentlige fotballtreninger igjen for A-laget vårt.

Enkel serie med sluttspill og oppstart seriespill 11. juli
I tillegg fikk klubben fredag kveld beskjed om at årets seriespill vil bli avviklet som enkel serie med sluttspill. De øverste sju og nederste sju vil møtes i sluttspillet og klubbene tar med seg poengene fra seriespillet. Oppstart er satt til 11. juli.
Ny terminliste forventes å foreligge kommende uke.

– Vi er godt fornøyde med NFFs beslutning om å avvike fra dobbel serie. Slik det scenarioet var skissert ville det medført 26 seriekamper på 20 uker, og det ville vært en voldsom belastning på spillerne, sier Sigurd Eggen.