STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Midtbanespiller Kristian Hjelvik Halvorsen er klar for LFK. Han kommer fra spill i Os. Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Kristian Hjelvik Halvorsen er klar for Levanger!

Etter lengre tids samtaler, er det gledelig å kunne meddele at Kristian Hjelvik Halvorsen og Levanger FK blitt enige om en toårskontrakt.

24-åringen kommer fra spill i Os, hvor han har spilt fast i 3. divisjon de siste to sesongene. Han flyttet til Bergen for å studere sommeren 2021, og er halvveis i løpet mot å bli barnehagelærer.

Nord Universitet sin tilrettelegging og samarbeidsvilje, gjør at han kan flytte til Levanger for å fortsette sin fotballsatsing ett nivå høyere og fortsette på sitt utdanningsløp.

Kristian er midtbanespiller, og kan operere både som anker og indreløper i LFK sitt 3-5-2-system. Denne sesongen har han notert seg for 11 mål på 20 kamper i Norsk Tipping-ligaen avd. 1. Os endte sesongen som nummer tre, i 3. divisjonsavdelingen som Lyn rykket opp fra.

Han er opprinnelig fra Ålesund, og har tilbragt hele karrieren i Herd, foruten et kort opphold med PostNord-ligafotball i 2019 og Os de to siste sesongene.

FORNØYD TRENERTEAM

«Dette er en spiller som vi har fulgt en god stund nå. Han har gjort et bra inntrykk på oss, og vi har gode referanser! Han er en spiller med en meget bra venstrefot og et bra blikk for spillet.

Vi mener Kristian har et stort potensiale som vi gleder oss til å utvikle videre. Det er en spiller som har meddelt at han ønsker å komme til Levanger FK.»

Det sier Per Verner Rønning om sin nye signering, mens Jo Sondre Aas utdyper følgende om hvilken spillertype man kan vente seg.

«Det er snakk om en midtbanespiller. Han har mange kamper for Herd, har vært innom Brattvåg i 2019 og har de siste par sesongene spilt for Os.

Det er en spiller vi har studert selv og fått gode tilbakemeldinger på fra andre. Kristian har en veldig god venstrefot, både pasnings- og dødballfot.»

- EN OVERGANG VI HAR JOBBET MED EN GOD STUND

Raymond Brønn ønsker å takke både tidligere klubb og agentfirma for samarbeidet.

«Dette er en overgang vi har jobbet med en god stund nå, og siste brikker kom på plass torsdag. Vi er meget godt fornøyde med å lande denne avtalen!

Vi gleder oss over å kunne ønske Kristian velkommen til oss, og ønsker å benytte anledningen til å takke Endre Brenne og Os, samt TempoGroup for samarbeidet i forhandlingene.»

Vi gleder oss til å se Kristian i LFK-drakta, og ønsker han varmt velkommen til Trøndelag!

Foto under: Odd Løvset

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS