Care Levanger legger tilrette for at LFK får trene tiltross for lokalt smittetrykk og strenge krav iht toppfotballprotokollen.

Legger tilrette for trening

Care Treningssenter med, tidligere LFK spiller, Jo Boje Hoseth i spisses, strekker seg langt for å legge tilrette for at LFK får trent under Korona-pandemien.

Strenge krav

Levanger FK sammen med de andre lagene i toppfotballen må følge en egen Toppfotballprotokoll for å få unntak fra den generelle regelen om nærkontakt. I denne toppfotballprotokollen legges det blant annet vekt på innraportering av symptomer, testing, karantener og et sterkt vern om å unngå nærkontakt med andre utenfor sin kohort.

Noe som har gjort fysisk trening på Care Treningssenter vanskelig med det smittetrykket som har vært lokalt siden jul.

Stenger av en hel seksjon

Heldigvis ønsker Care å hjelpe og legger tilrette slik at LFK får trent styrke hver onsdag. For at klubblege Raymond Brønn skulle kunne godkjenne trening på Care har de gjort det nesten umulig med nærkontakt med andre. Care stenger nemlig av en hel seksjon kl 0730 hver onsdag for at LFK skal få brukt denne seksjonen uten risiko for smitte. I tillegg sprites alle aperatene før spillerne kommer, slik blir smitterisikoen minimal.

Svært fornøyd

LFK med Per Verner og Jo Sondre er svært godt fornøyd med hvordan Care klarer å legge tilrette for fotballklubben. De og spillerne er svært takknemlige for at vi klarer å ha et så godt samarbeid. Per Vernern skryter av samarbeidet:

Det er en viktig del av pre sesong at guttene får trent og jobbet med fysikken. Vi gjør mye på feltet, men et treningssenter forenkler mye av den fysiske treningen spillerne skal igjennom. Samtidig er vi så heldige som har Terje tilgjengelig. Terje har laget et opplegg for alle spillerne og er tilstede for å veilede når vi på onsdagene har fysisk trening på morgenkvisten. Jeg ønsker å sende en stort takk til Care som gjøre dette mulig!

Tusen takk til Care som legger så godt tilrette for oss i krevende tider!