Les deg opp på komplett LFK-statistikk

Etter at Levanger fotballklubb rykket opp til 1. divisjon tok Anders Sandvik Berre initiativ og ansvar for å samle statistikken for klubbens A-lag på en plass.
Den komplette statistikken finner du på
www.fotballstats.no , en side Berre har laget selv, men som han presiserer er en første versjon under utvikling.

84-modellen flyttet til Oslo i 2007 og bor sammen med samboer og to barn. Om ikke lenge blir han også trebarnsfar. I Oslo har han jobbet i to konsulentfirma, før han startet i mediehuset VG og deretter Schibsted. Nå er han Tech lead og utvikler hos NAF hvor han blant annet jobber med deres medlemsapp.

Relasjonen til Levanger fotballklubb
Berre er født og oppvokst i Levanger og fikk tidlig et forholdt til Levanger FK.
Han er nemlig sønn av tidligere LFK-trener Edgar Sandvik og spilte selv på LFK Jr. 2 i årene 2000-2003.
Ikke nok med det, men han er også søskenbarn med tidligere LFK-stopperkjempe Ivar A. Sandvik (86 kamper, 21 gule kort, 1 rødt kort og 6 mål for LFK) og tidligere tidligere LFK-back Lodve Berre (14 kamper for LFK).

Berre var tidlig inn i LFK Media, først som skribent for junior 2, deretter på utvikling av nettsidene og live-løsning frem til LFK rykket opp til 1. divisjon. Han er også en ressurs for dagens medieutvalg og bidrar når det trengs.

Vi oppfordrer til å gå inn på www.fotballstats.no og slå i hjel litt tid på LFK-statistikk, kan være fint syssel før sesongen kommer i gang.