STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Levanger FK arrangerer CAMP LFK!

Fotballfeberen er i luften! Bli med på vår spektakulære fotballskole denne august, rett før skolestart. Dette er tre dager fylt med action, læring og tonnevis av moro!

Dagen starter kl. 10:00 med nøye gjennomførte detaljøvelser, designet for å finpusse dine ferdigheter og bringe ut fotballproffen i deg. Deretter, fra 11:30 til 12:30, tar vi en pause fra all aktiviteten for å nyte en deilig lunsj – spandert av Levanger FK, selvfølgelig.

Etter lunsj gjenopptar vi energien med spilløvelser fra 12:30 til 14:00. Disse øvelsene er ikke bare morsomme, men de er også utviklet av vårt dyktige trenerteam fra Levanger FK herrer, så du kan være sikker på at du lærer fra de beste!

Vi har også spesiell oppfølging for keepere, slik at alle får en mulighet til å skinne på banen.

Både instruktører fra LFKs herre- og damelag vil være til stede for å veilede, inspirere og lære deg triksene de bruker i sine egne kamper.

Deltakeravgiften er 1200 kr. Dette inkluderer ikke bare all moroa og læringen, men du får også en stilig t-skjorte og flaske fra vår utstyrsleverandør Macron.

Så, hva venter du på? Gjør deg klar til å sparke i gang et nytt skoleår med denne unike fotballskolen! Vi ser frem til å se deg i august.

Påmeldingen er stengt.

Siden er laget av Hattrem AS

false