Klarer du å finne ut hvilke fem spillere som gjemmer seg i Labyrinten?

Levanger FKs Påskelabyrint - Dag 1

Her kommer hintene for Skjærtorsdag.

Det vil frem til og med mandag slippes daglige hint. Et hint om spilleren og et hint om hans hjemsted.

Klarer du å finne hjemsted er du på god vei til å finne spilleren.

Klarer du å finne alle fem?

Spiller 1

- Jeg er født med lange gener, en av mine beste ferdigheter på banen er min duellstyrke.

- Byen/kommunen jeg kommer i fra ble første gang omtalt tilbake på 1200-tallet, og har hatt bosettinger i flere tusen år.

Spiller 2

- Fotball og toppidrett krever ernæring og restitusjon, min store interesse utenom fotballen er mat.

- Kommunen jeg er oppvokst i er sitt fylkets 20. største kommune, men har kun en befolkningstetthet på 2,69 mennesker per km^2.

Spiller 3

- Jeg kan oppfattes som tøff, men jeg liker ikke å bade i kaldt vann og mine største frykt er høyder.

- Byen jeg kommer i fra er en av sitt lands største havnebyer, og har fergeforbindelser til flere land fra denne havnen.

Spiller 4

- Jeg har tidligere kun spilt for klubber med blå og hvit logo.

- Stedet vi skal fremtil er både navnet på en kommune og på byen. Kommunen ble etter siste kommunereform utvidet til å omfatte et større område fra 1. januar 2020.

Spiller 5

- Jeg er kanskje stor i ord, men jeg er livredd slanger.

- Byen jeg har vokst opp i har vært arrangør for flere store idrettsarrangement i løpet av historien.