Velkommen til Dag 3 av LFKs Påskelabyrint.

Levanger FKs Påskelabyrint - Dag 3

Vi har kommet oss halvveis gjennom labyrinten og spillerne blir mer synlige for hver dag.

Her er dagens hint:

Spiller 1

- Jeg som mange andre nordmenn er anglofil og mitt favorittlag i Premier League er Manchester United.

- Mitt hjemsted har lange idrettstradisjoner, både innenfor sommeridretter med ball og på hjul.

Spiller 2

- Som ung hadde jeg mye rom å boltre meg i, siden jeg er født og oppvokst på gård.

- Min hjemkommunens høyeste punkt er på 1548 moh.

Spiller 3

- Tro det eller ei, men jeg har en tredje brystvorte.

- For å bruke hans egne ord: «Gud kom tilbake» torsdag 25.mars.

Spiller 4

- Fotball har alltid vært en del av livet mitt, mitt favoritt fotballag er Manchester United.

- Geografien i området jeg kommer fra er preget av fjelltopper. Det bor over 30 000 mennesker i kommunen, som inneholder både høgskole, sykehus oget hotell med et særpreg som har gjort det kjent utenfor kommunens grenser.

Spiller 5

- Tiltros for min relativt lave høyde så synes jeg selv at jeg er jækla god i volleyball.

- Etter en stor brann på 1600-tallet tok byen jeg kommer i fra navnet etter den daværende kongen.

Begynner dere å se omrisset av spillerne nå?