Påskelabyrinten nærmer seg slutten.

Levanger FKs Påskelabyrint - Dag 4

I dag er nest siste dag i LFKs Påskelabyrint.

Er du noe nærmere i å finne spillerne som gjemmer seg?

Her kommer dagens hint:

Spiller 1

- Jeg vet at fotball ikke er alt, ved siden av fotballen tar jeg en mastergrad i Samfunnsøkonomi ved NTNU.

- Stedet jeg kommer i fra har et bysentrum som preges av velbevart trearkitektur fra 1800-tallet. Mens kommunen har en rekke fornminner som helleristninger, bygdeborger og gravhauger.

Spiller 2

- Jeg har hatt en lang fotballkarriere og har spilt fotball for 7 klubber.

- Jeg deler kommune med en kjent artist, som har gitt ut kjente låter som blant annet «Think Before I Talk» og «Such aBoy».

Spiller 3

- Jeg er alltid litt sent ute «selv litt sent er i tidligste laget for meg».

- Byen jeg kommer i fra er bygget opp på fjorten øyer, og omtales som «Nordens Venezia».

Spiller 4

- Jeg er en forsvarsspillersom liker å være offensiv, jeg er mest kjent for mitt gode venstrebein.

- Fotballklubben i min hjemkommune er den eneste, ved siden av Rosenborg BK, som har deltatt i gruppespillet i Champions League som norskrepresentant.

Spiller 5

- Jeg er god til mye, men jeg kan knapt å svømme.

- I kommunevåpenet til min hjemkommune kunne man tidligere finne den norske helgenen Hallvard.

Det har allerede begynt å komme forslag på de ulike spillerne, men per nå har ingen klart å tippe alle fem.

Lykke til!