Siste dag i vår Påskelabyrint!

Levanger FKs Påskelabyrint - Dag 5

Det er andre påskedag og påsken nærmer seg slutten. Det gjør også vår påskelabyrint som i dag slipper sine siste ledetråder i jakten på de fem spillerne.

Martin Sevaldsen, Mats Erik Lerfald og Jon Nonstad har alle svart riktig. Vi gratulerer!

Her kommer de siste hintene i årets Påskelabyrint:

Spiller 1

- Jeg har vært lenge i Levanger og har scoret mål for LFK G16, G19, LFK 2 og LFK A-lag.

- Byen jeg kommer i fra er historisk kjent som en kjøpstad, noe som i nyere tid har resultert i en martnastradisjon, hvor man i dag arrangerer martna både på sommer- og vinterhalvåret.

Spiller 2

- Jeg har vært mange år i fotballen og har samtidig utdannet meg som barnevernspedagog.

- En annen kjent person fra min hjemkommunen løp inn til et berømt OL-gull i friidrett på 800 meter. Denne personen har i dag en statue stående av seg i administrasjonsstedet i kommunen.

Spiller 3

- Tidligere i år, kjøpte jeg mine første langrennski og med det anser meg selv som semi-norsk.

- Det kongelige slottet kan man finne i Gamla Stan, som utgjør bykjernen i byen jeg kommer i fra.

Spiller 4

- Levangers hvitehjemmedrakt kler mitt blonde hår.

- Stedet jeg kommer i fra har fostret landskjente personer som Jo Nesbø, Kjell Inge Røkke, Linnéa Myhre og Kjell Magne Bondevik.

Spiller 5

- Veldig mange er overbevist om at jeg har ADHD, men jeg har ikke det.

- Flere kjente landemerker og idrettsanlegg ligger i min hjembyen, men mye tåke har ofte ødelagt for de berømte «Kollen-søndagene».

Det var alle ledetråer for denne gang. Klarer du å finne spillerne som gjemmer seg i påskelabyriten?

Husk at frist for å svare er ved midnatt og fasit offentliggjøres i morgen.

Lykke til!