Foto: Kjell Heggelund

Levanger med solid hjemmeseier

Onsdag ettermiddag møtte LFK og Odd 2 til duell hjemme på Tobb Arena. Hjemmelaget vant til slutt kontrollert 3-0.

Odd 2 la seg lavt innledningsvis og hjemmelaget dominerte ballinnehavet. Vi klarte ikke hele tiden å spille ut det lave bortelaget, dels på grunn av lavt balltempo til tider, men vi klarte uansett å rulle opp flere angrep. Jarl Magnus Knutsen debuterte på høyre vingback, og viste tidvis hva som bor i han. En god debut av spilleren på lån fra Ranheim. Angrepene skulle dog spesielt komme på venstresiden i starten. Erik Olsen kom rundt flere ganger og slo gode innlegg med sin venstrefot. Det var også slik det første målet skulle komme. Erik Olsen fungerte som både sidestopper og kant. i det 34. minutt kom han seg rundt på venstresiden og slo inn foran mål i det han nærmet seg dørlinja. Arne Gunnes sto umarkert i boksen og kunne enkelt bredside ballen i mål. Spissen scoret med det sitt niende mål for sesongen. 1-0. Stillingen sto seg til pause.

LFK gikk ut i 2. omgang og tok, som i den første, initiativet fra start av. Bare syv minutter hadde gått da kampleder Oliver Skaret Barsøe pekte på krittmerket. Jo Sondre Aas gikk i bakken etter å ha blitt hindret av gjestenes sisteskanse. Adrian Rogulj stilte seg opp, og var iskald. Straffesparket gikk motsatt vei av keeper, og vertene gikk opp til 2-0. Vi fortsatte å dominere omgangen, uten å skape de enorme sjansene. Syver Aas var nærmest for Odd 2 med et frispark som Nicolai Larsen Berg hadde god kontroll på, samt et langskudd som gikk stolpe ut. Det var stort sett det gjestene hadde av muligheter. Andreas Gundersen kom inn med halvtimen igjen. I det 84. minutt satte han inn kampens siste mål og punkterte kampen for godt. Arne Gunnes brystet ballen lekkert ned til sin spissmakker. Gundersen var råsterk i duell med Eirik Gayi, og trillet ballen forbi Peder Klausen i målet og bort i lengste hjørne. 3-0. Det ble sluttresultatet på Moan. Levanger er opp på 3. plass med 18 poeng på ti kamper, kun to poeng bak Arendal på kvalik. Laget som selvfølgelig er vår neste motstander. Nå får guttene en velfortjent miniferie ut helgen, mandag starter forberedelsene til toppkampen borte mot Arendal 14. august.

KAMPFAKTA FRA NFF

@lfkweb sin Twittertråd fra kampen