Foto: LFK Media

LFK 2 vant lokalderbyet mot Verdal mandag kveld

Ingemar Folden Fuglu (17) scoret kampens eneste mål og ble matchvinner for Levanger 2 i 4.divisjonsderbyet mot Verdal mandag kveld!

LFK2 slo Verdal i lokaloppgjøret med 1-0. Eneste målskårer og dermed matchvinner var Ingemar Folden Fuglu (17). Målet kom 33 minutter inn i 1. omgang. Et godt driv opp venstreside av Emanuel Vladic førte til målgivende pasning. Vladic fant Folden Fuglu foran mål som bredsidet ballen i nota med venstre fot. Kristian Melting i Verdalmålet touchet ballen, men kunne ikke hindre den fra å gå inn.

Det var en jevn match, men LFK2 trakk det lengste strået og hadde de største sjansene i kampen. LFK2 ligger nest sist på tabellen med 8 poeng (a poeng med Verdal), men det er kun 2 poeng opp til Sverresborg og Namsos som har 10 poeng. En jevn batalje så langt med 4 gjenstående kamper. Vinner av avdeling 2 møter vinner av avdeling 1 til matcher om opprykk til 3. divisjon.

Det er svært jevnt i 4. divisjon, avdeling 1.

Det er mange sjanser i høydepunkt-pakken, men den størstesjansen utenom skåringen er ikke med der. Sjansen kom rett før 90 minutter var spilt. Pa Nyont Gay gjorde en god jobb på midtbanen etter å ha blitt spilt frem av Marius Høstland, Pa kom seg forbi Thomas Almlid på elegant vis og kom alene med Verdal-keeper Melting. Pa var til og med på tur rundt keeper for å avslutte. Sistnevnte får avsluttet litt halvhjertet, men ble såpass hindret at dommer kunne og burde kanskje å pekt på straffemerket i den situasjonen.

Kampfakta fra NFF: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7871064

For LFK Media, Steinar Hjulstad