Foto: Johan Arnt Nesgård / Trønder-Avisa

LFK er ute av cupen etter tap 2-0 hjemme mot Ranheim

LFK hadde planer om avansement til 3. runde for fjerde år på rad, men Ranheim ville det annerledes. Første omgang preges av at LFK ligger lavt. Det kunne se ut som om de hadde en plan om å ligge lavt og slå kontra. Dette ville seg ikke da de var for upresise i oppspillsfasen. Det ble ikke en omgang av det fartsfylte slaget. Ranheim hadde to sjanser, mens LFK kun noterte seg for en sjanse. Ranheim med den største muligheten midt i omgangen da Marius Olsen serverte ballen til Melkersen på 16 meter. I påfølgende duell ropes det så på straffe, men dommer sier nei. Kommer seg opp og får avsluttet i nettveggen. Lagene går dermed til pause på stillingen 0-0.

I andre omgang fortsetter LFK å ligge lavt, mens Ranheim har ball myr. De er gjentatte ganger farlige på høyre side. Midtveis i omgangen kommer Solli seg rundt på høyre side, og får slått inn i boksen. Han finner Brattbakk, men vår bakerste mann får reddet skuddet. Returen får dessverre Melkersen klinket kontant i mål. 1-0 til Ranheim. LFK våkner dessverre ikke og Ranheim fortsetter kjøret på høyre side. Ranheim legger på til 2-0 på nesten samme måte 5 min senere. Målscorer da er Filip Bratbakk.  LFK hadde noen muligheter mot slutten av kampen med både Vladic og Gunnes, men det ville seg dessverre ikke foran mål. Dermed ebber kampen ut og Ranheim går fortjent videre til cupens tredje runde.

Se kampfakta fra NFF her

Twittertråd