STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
LFK G16 tilbringer uken med tre lag på Storsjøcup. Her heier flere av spillerne på LFK G16-2 og G15 på LFK G16-1 under deres kamp mot Fram.

LFK G16 på Storsjøcup - dag 3

Torsdag betyr siste dag i gruppespillet på Storsjøcup, og både LFK G16-1, LFK G16-2 og LFK G15 har i løpet av dagen fått klarhet i hvilket sluttspill de skal spille i fredag.

G16-2 møtte gruppevinner Östersunds FK torsdag morgen. Vertslaget stod med seks poeng og en målforskjell på 9-0 etter sine to første kamper, men i dagens kamp greide de bare å få inn ett mål bak et hardtkjempende LFK-lag. Det skulle imidlertid holde til seier 1-0. Dermed skal LFK G16-2 ut i B-sluttspill fredag, og første vinn-eller-forsvinn-kamp går mot Orkla kl. 10.20.

LFK G15 har hatt gleden av å spille fire kamper i gruppespillet! De møtte Vinne torsdag ettermiddag, en kamp som skulle ende med en flott 3-0-seier. Målene ble scoret av Leo Kristoffer Leverås, Sindre Renbjør-Holan og Vegard Johanssen. Dermed gikk det yngste LFK-laget direkte til kvartfinale i B-sluttspillet, hvor de møter vinneren av kampen mellom Egge og Vanvik/Stadsbygd/Rissa.

LFK G16-1 avsluttet torsdagens rekke med LFK-kamper i Østersund, og knuste Fram med sifrene 6-0 i deres siste gruppespillskamp. Jakob Myhre Wibe scoret hattrick, mens Lukas Johannessen, Embrik Pettersen og ett selvmål sikret de tre siste scoringene. Dermed er G16-1 klare for A-sluttspill, hvor de møter nettopp Östersunds FK kl. 09.10 fredag morgen.

Siden er laget av Hattrem AS

false