STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Høydepunktene var mange på dag 4 av Storsjøcupen. Her feirer G16-1 sin kruttsterke 3-0-seier mot argentinske Tucuman i A-sluttspillets kvartfinale!

LFK G16 på Storsjøcup - dag 4

Fredag betyr slutt med gruppespill og vinn-eller-forsvinn-kamper for lagene som deltar på Storsjøcupen. I dag har alle de tre lagene til LFK vært i aksjon, og to av lagene er med til morgendagens semifinaler!

VERTSKLUBBEN ØSTERSUNDS FK VENTET I FØRSTE KAMP

Levanger G16-1 åpnet fredagens rekke med kamper, da de fikk prøve seg mot vertsklubben Østersunds FK. Svenskene hadde vunnet alle sine tre kamper, og slo G16-2 i gruppespillet dagen i forveien.

Fredagens kamp skulle imidlertid åpne med et smell, da Embrik Pettersen ble felt innenfor 16-meteren allerede etter 20 sekunder. Kaptein Sander Karlsen var sikker fra straffemerket og sendte LFK opp i 1-0. Kun få minutter etter ble samme Pettersen sendt gjennom alene med keeper, og etter å ha rundet ØFKs sisteskanse, doblet spissen til 2-0.

Flere mål kom ikke i dagens første kamp, og LFK kunne juble for avansement til kvartfinale, mens vertsklubben måtte innse at cupeventyret var over allerede etter åttedelsfinalen.

G16-2 MØTTE ORKLA

Rett etter G16-1 sitt avansement mot Østersund, flyttet flokken med LFK-supportere seg gjennom rundtkjøringa fra Jamtli og opp til Jämtkraft Arena. Der skulle de ble vitne til et sjansefattig oppgjør mellom LFK G16-2 og Orkla. Våre gutter hadde gått gjennom gruppespillet med tre knappe tap: 0-1, 0-2 og 0-1.

Da publikum begynte å forberede seg på straffekonkurranse, kom LFK alene med tre stykker mot Orkla sin keeper. Sinan Tural ble imidlertid felt av en Orkla-spiller på rundt 20 meters hold, og de fleste med hjertet i LFK ropte på rødt kort til motstanderens forsvarsspiller. Dommeren dro opp det gule kortet og LFK måtte nøye seg med frispark fra drøye 20 meter.

Det skulle imidlertid Isak Salthammer sette stor pris på. Med et langt tilløp traff han ballen klokkereint med sin venstre fot, og bøyde ballen inn bak Orkla sin sisteskanse. LFK G16-2 sin første scoring i turneringen var et faktum, og for et tidspunkt å gjøre det på!

Scoringen kom under fem minutter før slutt, og frisparkperlen holdt til 1-0-seier og avansement til kvartfinalen i B-sluttspillet!

NY KAMP FOR G16-2 KUN TO TIMER SENERE

Allerede etter to drøye timers hvile, var det duket for kvartfinale mot Hommelvik. Sørtrønderne tok ledelsen etter kort tid, men omtrent halvveis ut i omgangen utliknet LFK etter et glimrende angrep. Vemund Svendgård-Roe var sist på ballen etter et herlig angrep fra LFK, og kunne sette inn G16-2 sin andre scoring i turneringen!

Rett før pause skulle imidlertid Hommelvik ta ledelsen på ny, da de utnyttet en kontring på godt vis. Kjedelig avslutning på omgangen for LFK, men etter pause kom de ut i hundre og tok kommandoen.

Et nytt glimrende angrep sørget for utlikning til 2-2, og nok en gang var det Vemund Svendgård-Roe som var sist på ballen. Sinan Tural leverte et herlig hælspark i oppbyggingen, og et fint innlegg fant veien til bakerste stolpe, hvor tomålsscoreren hang lenge i lufta og stanget inn utlikningen.

Kampen skulle imidlertid avslutte på mest hjerteskjærende vis, da Hommelvik gjorde som i første omgang: utnyttet en kontringsmulighet like før slutt til å score.

3-2-målet kom med ti sekunder igjen på tavla, og de grønnkledde fra Hommelvik kunne juble for avansement til semifinale.

G15 MØTTE FOSEN-LAG

LFK G15 kunne vente helt til klokka var passert fire før de skulle i aksjon. Da stod det sammensatte laget Vanvik/Stadsbygd/Rissa på motsatt halvdel. Det yngste LFK-laget i cupen hadde levert fem mål i løpet av gruppespillet, og i dagens kamp skulle de være nære ved å doble antallet!

G15 ga seg ikke før det stod 4-1 på måltavla, og avanserte oppskriftsmessig til semifinalen i B-sluttspillet, en semifinale som spilles lørdag morgen.

Sindre Renbjør-Holan og Isak Kotka scoret hver sine mål, mens Bernard Heimro-Sunde leverte to scoringer i 4-1-seieren i kvartfinalen. Det betyr at de skal i aksjon i B-sluttspillets semifinale lørdag morgen, hvor Ørland står på motsatt side.

I finalen vil en eventuell motstander bli enten Orkla eller lokale Ope.

ARGENTINSKE TUCUMAN VENTET G16-1

Etter å ha overrasket seg selv positivt i åttedelsfinalen mot Østersunds FK, stod ytterligere en tøff motstander på motsatt side da LFK G16-1 skulle spille kvartfinale. Tucuman har reist helt fra Argentina for å spille Storsjøcup, og kom naturligvis til Sverige med høye ambisjoner.

Kampen mot trønderske Levanger skulle imidlertid bli av det frustrerende slaget for de unge argentinerne. Det stod 0-0 til pause, og trenerens reprimande ved halv tid kunne høres tydelig på motsatt side av arenaen.

Frustrasjonen skulle ikke bli mindre da det var LFK som fikk kampens første scoring. Embrik Pettersen gjorde en glimrende jobb før han serverte Leo Leverås, som bredsidet inn 1-0 i det åpne buret. Scoringen skulle få det til å løsne ordentlig for G16-gutta, som økte til 2-0 etter et nytt mål som ble skapt av Embrik Pettersen. Etter å ha driblet bort en motstander, serverte han Linus Flatås på åpent mål.

Samme Flatås skulle øke LFK sin ledelse til 3-0 før dommeren rakk å blåse av, og G16-1 ble det andre LFK-laget som er klare for semifinale i morgen!

Seier mot argentinske Tucuman var nok ikke noe trenerteamet hadde budsjettert med på forhånd, og kalassifrene 3-0 må kunne regnes som en ordentlig fjær i hatten.

I morgen venter Stjørdals-Blink i semifinalen, mens Vinne og meksikanske Intercups møtes i den andre semifinalen.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS