STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

LFK G19 kvalifisert for 0. divisjon!

Levanger G19 spilte lørdag den tredje og siste kampen i 0. divisjons-kvaliken. Kampen mot Byåsen endte med tap 2-3, men våre rekrutter sikret seg allikevel spill på øverste nivå for G19 i Trøndelag i 2022.

Totalt var 12 lag fra Trøndelag på meldt kvalifiseringen til spill i 0. divisjon i 2022, og hele 10 av lagene ville kvalifisere seg for seriespillet som vil begynne i slutten av mars. Lagene ble fordelt på tre puljer, og LFK ble plassert i gruppe med Steinkjer, Heimdal og Byåsen. Etter seier mot Heimdal i første kamp, sikret G19 seg de tre poengene som var nødvendig for å ende blant de ti sterkeste lagene.

I 2021 kunne som kjent LFK ikke stille lag i G19-serien, da det rett og slett var for få spillere som holdt junioralder i klubben. Det ble tidlig tydelig for klubben at det var viktig å få opp flest mulig fra klubbens G16-lag før sesongen 2022, og i vinter har 12 av 13 klubbens 2005-modeller kommet opp til G19-gruppa. I tillegg har fire spillere kommet inn fra andre klubber, noe som gjør at klubben har en rekruttgruppe bestående av 21 spillere som holder G19-alder og seks overårige spillere som vil ha 4. divisjon som sin kamparena.

Kvaliken åpnet som nevnt borte mot Heimdal onsdag forrige uke, og med sifrene 4-1 fikk våre rekrutter en kanonstart på sesongen. Scoringer av Ingemar Folden Fuglu, Ådne Børstad, Marcus Øgstad og Roald Skoknes Woll sikret en solid seier i sesongens første kamp, før Steinkjer ventet på bortebane i den andre kampen. En tett og jevnspilt kamp fikk sin avgjørelse åtte minutter før full tid, da vertene på Guldbergaunet fikk straffespark og gikk opp i 1-0. I kampens siste sekund fikk de en ny straffe som ble satt i mål, noe som sørget for hjemmeseier med sifrene 2-0 på Steinkjer.

Lørdag kom Byåsen på besøk på Moan, og i sterk medvind ledet vertene 3-0 til pause mot det unge Levanger G19-laget. I løpet av minuttene før pause rakk hjemmelaget både å bomme på straffe og treffe tverrligger, og etter pause fortsatte trykket fra LFK. Det tok imidlertid en halvtime før nettkjenningen kom, da Jonas Høstland stanget inn et hjørnespark på vakkert vis. Like etter reduserte Eirik Bjørshol til 2-3 etter en sterk prestasjon, men gjestene fra Byåsen rodde i land 3-2 og tok med seg tre poeng fra den siste kampen i kvalifiseringen, men med sine tre poeng er vårt G19-lag allikevel kvalifisert for spill i 0. divisjon.

TRENERTEAM: Assistenttrener Odd Kristian Krog fra Frosta(f.v.), hovedtrener Peder Sjøbakk Lund fra Levanger og fysisk trener MartinSteen Stallvik fra Fosen har ansvaret for Levanger G19 i sesongen 2022. BjørnArild Børstad og Jens Harald Jenssen er lagets lagledere.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS