Foto: Kjell Heggelund

LFK med knallsterk bortekamp

Levanger FK hadde full kontroll borte mot et sterkt Odd 2 søndag.

Målkalaset startet da Madhu ble dratt ned i boksen og ligaens toppscorer Arne Gunnes var sikker fra straffemerket. Guttene kjørte på videre og Gunnes ble tomålsscorer fem minutter senere da han stusset inn en corner fra Hagbø. Så gikk det nye fem minutter før ballen igjen lå i nettet. Denne gangen var det innlegg fra høyre som fant Jo Sondre Aas som satte inn sitt tredje mål de siste to kampene. Heltente trøndere fortsatte kjøret mot pause, og etter 42 minutter kombinerte sidebackene våre. Madhu driblet seg gjennom feltet og fant en ledig Hagbø som hadde en enkel oppgave med å fastsette pauseresultatet til 0-4.

Andreomgangen ble naturligvis noe roligere, men LFK hadde full kontroll. En ny corner fra Hagbø ble ekspedert i mål til 0-5 etter 65 minutter, denne gangen var det en ulykksalig forsvarer som scoret selvmål. Fem minutter senere satte Gunnes inn sitt tredje for dagen da han enkelt tuppet inn en retur. Fra start til slutt var det utvilsomt årets beste bortekamp fra guttene. Fantastisk duell- og kombinasjonsspill la grunnlaget for en sjansebonanza det er lenge siden vi har opplevd.
Nå venter Fløy på Moan til helga - velkommen!

Med tre poeng i bagasjen var det en fornøyd Per Verner LFK Media hadde på tråden søndag kveld:

Vi går inn i kampen innstilt på at det blir en krevende og vanskelig kamp, men vi får en god start. Odd får det vanskelig med å komme seg gjennom da vi ligger lavt og er godt etablert. Vi lykkes godt med det vi tenker og gjør, og er dyktige og heldige som får uttelling på sjansene våre. Da blir det ganske komfortabelt og det smaker godt da det er en stund siden sist vi vant en fotballkamp. Sammenlignet med noen av de dårligere prestasjonene i de foregående kampene, synes jeg at vi i dag viser oss fra en helt annen side. Nå venter Fløy-Flekkerøy til helga og vi må nullstille og forberede oss så godt vi kan inn mot den kampen.

Tilbake i skåringsform
Arne Gunnes vartet opp med hat-trick, men var mest fornøyd med lagets prestasjon etter kampen:

Jeg synes vi var solid fra start til slutt og det var godt å endelig ta en trepoenger igjen, spesielt siden det var såpass fortjent som i dag. Vi gjorde alt vi ble enige om på forhånd, og spilte virkelig som et lag. Fra start tar vi kommandoen, får inn noen tidlige mål og kontrollerer derfra og ut. Dette var en skikkelig lagprestasjon av alle involverte der vi viser hva som bor i oss, sa Gunnes til LFK Media søndag kveld.

KAMPFAKTA fra NFF