Foto: Anders Vindegg

LFK tapte borte mot Skeid

To poeng skilte Skeid og LFK på tabellen før lørdagenstoppoppgjør på Nordre Åsen. Kampen endte til slutt med en knepen 2-1 seier til Skeid.

Det startet rolig. Begge lagene gikk respektfullt ut og spilte på lav risiko innledningsvis. Kvarteret var gått før kampens første avslutning kom. Adrian Olsen Teigen vant ballen på midten og satte fart fremover. Gunnes spilte til Gundersen som rev seg løs i feltet og avsluttet noen meter utenfor med venstrefoten.

Hjemmelaget tok mer og mer over etter hvert. Et praktfullt angrep skulle være regien da kampens første mål kom. Simen Hestnes ble elegant flikket gjennom og angrep bakrommet med mann i rygg. Midtbanespilleren dro seg hele veien ned til dødlinja før han slo lavt inn foran mål. Abel William Stensrud kastet seg inn og sklei ballen inn i mål. 1-0.

Kort tid etter gikk samme mann i bakken etter en duell med Madhu. Stensrud stilte seg opp og satte ballen motsatt vei av Larsen Berg og dunket inn 2-0. Stillingen sto seg til pause.

LFK gjorde to bytter i pausen, med Jarl Magnus Knutsen og Emanuel Vladic inn for Simen Hagbø og Thomas Liene Ness. 2. omgangen startet litt som den første. Det skjedde ikke så mye de første minuttene.

Etter hvert forsøkte både nevnte Stensrud og Simen Hestnesseg, men begge forsøkene ble holdt utenfor målet. David Hickson Gyedu var en håndfull for gjestene og skapte ofte problemer da han var i nærheten av ballen.

20 minutter før slutt skulle det bli fullt fyr i kampen igjen. Først løp Gundersen seg fri i bakrom og avsluttet mot mål skrått ute til høyre. Kun en mesterlig redning av Lars Martin Kvarekvål hindret scoring imot.På den påfølgende corneren skulle dog målet komme. Sander Munkeby Sundnes steg høyest etter at Jarl Magnus Knutsen svinge den utover i feltet, og bortelaget løp tilbake med ballen og ville jakte et til. 2-1.

Emanuel Vladic var noen millimeter unna redusering ti minutter før slutt. Innbytteren dro seg fri på venstrekanten og banket ballen i tverrliggeren, og rett ut. Vegard Voll ble flyttet opp som oppspillspunkt på topp helt på tampen. Han plukket opp en retur ut i feltet og banket til, men skuddet gikk i nettveggen.

Det var det nærmeste vi kom i sluttminuttene. Dommer la tiltre minutter, og etter 94 blåste han av oppgjøret på Nordre Åsen. Skeid vant toppkampen 2-1 ligger på 2. plass 2. divisjon med 35 poeng etter 16 kamper. LFK ligger på 3. plass med 29 poeng etter 17 kamper. Neste søndag kommer serieleder Egersunds til Moan. Da skal vi gjøre alt for å ta tre poeng og revansjere oss.

En by, ett lag, ett Levanger.

PostNord-Ligaen avd. 2
17. serierunde

Skeid 2 - 1 Levanger
11.09.21