Simen Moksnes feirer 1-0 sammen med sine medspillere. (Foto:Eirik Evensen, T-A)

LFK2 ble seriemestere!

4. divisjon avd. 1
TOBB ARENA Levanger
24.10.21 kl. 18
Tilskuere: 90
Dommer: Ole Johnny Løfald (Rindal IL)

Levanger 2 - Byåsen 2  4-0 (2-0)

31' 1-0 Simen Moksnes
43' 2-0 Marcus Øgstad
47' 3-0 Erik Eikeng
70' 4-0 Ingemar Folden Fuglu

Kampen startet jevnt, med gode muligheter på begge sider. Etter halvtimen kom Simen Moksnes seg fri på venstre side og fra omtrent 14-15 meter satte han ballen hardt nede i motsatte høyre hjørne. Rett før pause banket Marcus Øgstad en retur fra keeper ballen via tverrligger og i mål. Erik Eikeng kom inn etter pause og med sitt så og si første spark på ballen skåret han fra 7 meter. LFK 2 fikk mange overganger på slutten og Ingemar Folden Fuglu ble 20 minutter før slutt nydelig spilt fri og alene med keeper satte han sikkert inn 4-0. LFK 2 tok dermed en overlegen 4-0-seier over Byåsen TF2 på TOBB Arena Levanger i kveld og skal  ut i opprykkskvalik mot Steinkjer FK kommende uke.

LFK Media tok en prat med hovedtrener for Levanger 2, Peder Sjøbakk Lund for LFK2 etter kampen.

Overbevisende mot Byåsen2 i dag, Peder. Kan du si litt om kampen?

Godt gjennomført kamp av guttene. Starten på kampen blir litt rotete. Byåsen kommer ut høyt og står mann-mann, det sliter vi litt med å løse innledningsvis. Etter hvert så lykkes vi bedre i valgene vi tar og vi spiller dem lavere på grunn av det. Siste 15/20 synes jeg er bra. Vi får 1-0 på et bra tidspunkt, og det gir oss selvtillit. Vi går til pause med en fortjent 2-0 ledelse. I pausen får vi justert noen ting, og jeg synes vi har egentlig ganske god kontroll i hele 2. omgang. Byåsen skaper noen sjanser, men de fleste kommer fra feil fra oss. Det er unødvendig. Vi legger på til både 3- og 4-0, og vinner fortjent. Jeg synes vi scorer fine mål, og gjennomfører kampen på en god måte. Nå venter to bonuskamper mot Steinkjer, der skal vi gjøre alt for å få to gode prestasjoner.

Nå følger dobbelkamper mot Steinkjer i neste uke, muligens onsdag og returkamp i helga. Hvordan forbereder du og din tropp dere til det?

Nå handler det om å restituere seg godt før onsdagen. Få i seg mat og godt med søvn. Jeg har sett litt på Steinkjer denne sesongen, og vet litt hvordan de ønsker å fremstå. Vi vet våre styrker og kommer til å ha mest fokus på oss selv inn mot kampen. Det handler om å forsterke de gode prestasjonene våre. Guttene har fortjent denne gulroten, og vi har alt å vinne over de to kampene. Vi kommer til å gjøre vårt for å gi Steinkjer en god match, så får vi se hvor langt det kan ta oss. Vi gleder oss alle mann til denne utfordringen.

LFK2 stilte ikveld med følgende tropp: Andrej Novak, Tevje Rønning Torp, Ramzi Idrissou, Børge Nonstad, Marius Høstland, Ingemar Folden Fuglu, Sylvester Beah, Kjartan Ulstad, Shadrack Kulah, Simen Moksnes, Marcus Øgstad, Anders Røstøen Vegge, Pa Nyont Gay, Venis Hashani, Marius Kvitvang, Preben Åsland og Erik Eikeng.

LFK Media gratulerer trenerne Peder Sjøbakk Lund og Sturla Voll med meget flott innsats og seriemesterskap i 4.divisjon 2021 Trøndelag avd.1 og  gutta lykke til i to kvalikkamper neste uke mot Steinkjer. For eksakte kamptidspunkt, følg med her på hjemmesida.

SLUTTABELL 4.divisjon avd.1 Trøndelag 2021