STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Andreas Gundersen slik vi har vært vant til å se han, på jakt etter scoring. Her fra 2-0-målet hjemme mot Sotra i 2020. FOTO: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa

Lykke til videre, Gunders

19. mars 2015. Omtrent ni måneder etter at han rykket ned fra 1. divisjon med Sverre G14, spilte 14 år gamle Andreas Gundersen sin første kamp i LFK-drakta. En NM-kamp i G16-klassen mot Freidig stod på programmet.

Åtte år senere har han vokst på seg kallenavnet «Gunders», spilt 176 obligatoriske kamper og scoret 105 mål i LFK-drakta, og rukket å bli en ordentlig yndling blant LFK-supporterne.

Han fikk to sesonger i OBOS-ligaen og fire sesonger i PostNord-ligaen, og for førstelaget til LFK stopper han på 77 kamper og 29 scoringer, i alle fall i denne omgang.

Den kommende sesongen skal nemlig Andreas kle på seg en annen drakt. Onsdag ettermiddag signerte han en kontrakt med «Kåffa», en avtale som innebærer at han de tre neste sesongene skal spille sine hjemmekamper for KFUM Oslo på Ekeberg.

Tre av de fire siste sesongene har de spilt kvalifisering om opprykk til Eliteserien, og i tiden fremover skal Andreas forsøke å hjelpe dem opp på høyeste nivå i divisjonssystemet.

MED LYKKEØNSKNINGER PÅ FERDEN

Sportslig leder Raymond Brønn uttrykker skuffelse over ikke å få ha med en av klubbens virkelige kontinuitetsbærere videre, men sender naturligvis med lykkeønskninger på vei mot hovedstaden.

«Andreas har vært en viktig bidragsyter for klubben i mange år. Et egetutviklet produkt gjennom LFK-systemet!

Vi skulle gjerne hatt med oss Andreas videre i sesongen 2023, men Andreas har vært tydelig på at han nå ønsker utfordringer på et høyere nivå.

Vi må derfor takke Andreas for årene i Levanger FK, og ønske han lykke til videre i ny klubb.

LFK er stolte over at vi har bidratt til å produsere nok en spiller som tar steget opp til et høyere nivå.

Lykke til, Andreas!»

Brønn takker samtidig både KFUM Oslo og Mirza Sahman i TempoGroup for god dialog i forbindelse med overgangen.

TAKK, LFK!

22-åringen selv ordlegger seg slik på vei ut portene på Moan:

«Hvor skal jeg begynne…

Levanger har vært mitt hjem i over 22 år og Moan har vært mitt andre hjem siden jeg var gammel nok til å ta sykkelturen fra Bruborg selv.

Mine tidligste Moanminner er fra tiden LFK spilte på gressbanen og Kokkelandslaget sto på gresshaugen ved banen. Allerede da drømte jeg om dagen jeg også kunne ikle meg LFK-trøya og representere Levanger.

På Moan har jeg spilt løkkefotball med kompiser, hatt utallige aktivitetsdager med skolen, hatt sommerjobb som vaktmester og vært både deltaker og instuktør på en rekke fotballskoler.

På Moan har jeg debutert for LFK G16, G19 og LFK2, før jeg i 2017 realiserte en barndomsdrøm i A-lagsdebuten min mot Jerv.

Jeg har spilt i Levanger Fotballklubb 1/3 av mitt 22 år lange liv. Derfor har naturligvis klubben vært helt sentral for min utvikling, ikke bare som fotballspiller, men også som menneske.

Levanger Fotballklubb for meg er pensjonistene, tidligere lagkamerater, støtteaparat, frivillige som legger ned utallige timer i året, Stallions, og alle andre med et hjerte for LFK. Her har jeg stiftet vennskap for livet og fått gode verdier.

Takk for denne gang LFK.

-Gunders»

LYKKE TIL

Vi i LFK ønsker å takke Andreas for alle gode minner og øyeblikk som han har vært med på å skape, og ønsker han masse lykke til videre i sin karriere!

Under kan du se noen av høydepunktene, både fra tiden i LFK og fra tidligere i fotballkarrieren.

Bildeserie: Sigmund Ramfjord og Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa

Siden er laget av Hattrem AS

false