Madhusan Sandrakumar har forlenget sin avtale med LFK ut 2021.

Madhu har signert ny avtale!

Den offensive og ballsterke høyrebacken Madhu har forlenget sin avtale med LFK, en avtale som strekker seg ut sesongen 2021.

Signalsignering

Madhu har vært en viktig brikke de siste årene. Han signerte fra Bærum før 2019 sesongen og har vært fast inventar siden. Han har et stort navn utad og har raskt blitt en av flere viktige kontinuitetsbærer innad i spillerstallen.

"Madhu har vært en viktig spiller for oss nå i flere sesonger. Han kom til Levanger som en spennende unggutt med allerede mye erfaring fra spill i Vålerenga og over 30 aldersbestemte landskamper. Nå har han vokst som person og fotballspiller, hvor han blant annet har måtte tilpasse seg en annen rolle da vi i fjor vinter la om til vingbacker isteden for tradisjonelle backer. Han har et kjent fjes i Levanger og er en viktig person på feltet og i garderoben. En signalsignering for oss!"

Sier Per Verner, som nå får fortsette å utvikle Madhu som fotballspiller.

Trent siden oppstarten

Selv om kontrakten ikke ble skrevet under før nå nylig, har Madhu vært del av og trent fult med laget siden oppstarten i januar. Han var også tenkt å spille den planlagte treningskampen mot Nardo på fredag, en kamp som beklageligvis ble utsatt pga sykdom innad i Nardo-stallen. I tillegg skal det sies at Regjeringen samme dag gikk ut og utsatte alle planlagte treningskamper for klubber i toppfotballen.

Gleder meg masse til ny sesong

Madhu som resten av verden hadde et tøft 2020, men fornøyd til tross for utfordringene pandemien medførte:

"Sesongen i fjor ble veldig påvirket av korona, men jeg synes vi i Levanger gjorde det absolutt beste ut av situasjonen. Vi kom veldig raskt i form etter lockdown og presterte godt utover sesongen. Vi var selvfølgelig veldig skuffet over å ikke havne top 7, men jeg synes likevel vi gjør en god sesong."

Madhu som kjent optimist legger heller ikke skjul på at han ser frem til årets sesong:

"Jeg gleder meg kjempemye til å begynne årets sesong! Jeg har skikkelig troa på alle i og rundt laget samt det Verner og Jo bygger opp. Vi er en ung og sulten gjeng, og sammen skal vi skape mange store og gode minne!"

Madhu har nå bindet seg til klubben og vi gleder oss til å se helhjertede offensive løp og frekke kombinasjoner utover vår, sommer og høst!