Målløst Trønderoppgjør på TOBB Arena Levanger lørdag ettermiddag

Det var duket for et skikkelig trønderoppgjør på TOBB Arena Levanger da LFK tok i mot Nardo lørdag ettermiddag. Værmessig lå det til rette for en fin kampdag for de fremmøtte med 23 varmegrader og strålende sol, men i det lagene gikk ut på banen slo været om og det blåste opp og høljet ned. Været la dog ingen demper på spillernes innsats ute på matta.

Den første halvtimen bar preg av et hjemmelag som stod høyt i banen, holdt ballen i laget og skapte flere gode sjanser. Mye skjedde rundt LFKs kanter som vartet opp med forseringer og gode innlegg som dessverre ikke ble godt nok utnyttet. Mye godt kombinasjonsspill av Levanger i første fase av kampen. Aas og Voll hadde hver sin store sjanse fra 7 meter ett kvarter ut i kampen, den ene gikk over og den andre på keeper. Lille-Løvø hadde også et skudd i nettveggen like etterpå. Nardo klarte å skape noe mer mot slutten av 1. omgang. Tidligere LFK-spiller Robert Stene var nære ved å score da han bredsidet ballen like utenfor, fem minutter før pause. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Andre omgang startet med to angrepsvillige lag. Nardo også litt høyere i banen nå. Levanger skapte likevel mest, selv om Nardo var frempå ved noen anledninger og yppet seg, men LFK var meget solide defensivt og ryddet unna. Etter 74 min gjorde LFK et dobbeltbytte. Lille-Løvø og Olafsen gikk ut, mens Hagbø og Gundersen kom inn. Olafsen ut med vond skulder etter et litt klønete fall ute på matta. Kanskje kunne disse byttene gjøre susen for hjemmelaget. Ti minutter før full tid fikk Voll en kjempesjanse på hodet nok en gang, etter et frispark fra venstre, men det ville seg ikke. Klokka tikket mot 90 minutter og ingen av lagene hadde notert seg for nettkjenning. 4 minutter på overtid fikk Levanger nok en stor sjanse ved Saugestad, som fra 11 meter ikke klarte å presse ballen under tverrliggeren. 6 minutter på overtid blåser dommeren av kampen på TOBB Arena. Oppgjøret ender målløst.

Tross at kampen endte 0-0 kan den likevel sies å være av det underholdende slaget.
Levanger spilte en god og tempofylt kamp som de dominerte både fremover og bakover på banen, men hvor målene uteble. Nardolaget forsvarte seg godt godt, men var heldige som klarte å holde nullen. LFK hadde fortjent å ta med seg 3 poeng fra denne kampen, men til spillernes fortvilelse klarte de dessverre ikke å finne nettmaskene.

Se høydepunkter fra kampen her (krever t-a PLUSS-abonnement).

Hør hva Olafsen og Per Vernes hadde å si etter kampen.

Levanger FK – Nardo FK    0-0
5. runde, PostNord-ligaen avd. 2
TOBB Arena Levanger
8.8.20