STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Etter to og et halvt år i Levanger-drakt, vender Marius Olsen hjem til Kristiansund. FOTO: Kjell Heggelund

Mario vender hjem til KBK

To og et halvt år etter at han kom til klubben som sisteårs juniorspiller, vender Marius Berntsen Olsen hjem til Kristiansund BK. Der skal han være en del av troppen som har ambisjoner om å spille om opprykk til Eliteserien.

Gjennom to og en halv sesong i LFK har midtstopperen notert seg for 62 kamper og seks scoringer. Han har knapt vært skadet, og har vokst fra å være en ung, lovende midtstopper til å bli en etablert 2. divisjonsstopper, som nå får muligheten i en av toppklubbene i OBOS-ligaen.

Gjennom sine stabile prestasjoner og sin rolige og ydmyke fremtoning, etterlater «Mario» seg et inntrykk som en spiller det er lett å like, men også en type det er lett å bli glad i.

Han har vært en svært viktig del av prosjektet til Per Verner Rønning og Jo Sondre Aas, og er en av få som har vært med på nesten hele reisen. Hovedtreneren beskriver 2001-modellen fra Nordmøre slik:

«Fantastisk flott gutt som har tatt store steg hos oss siden han kom. Marius har virkelig blitt en god spiller, og vil bli savnet hos oss. Vi ønsker han lykke til i OBOS-ligaen!»

For LFK som klubb oppleves dette som en bekreftelse, på at spillere som kommer hit kan utvikle seg og ta steg videre i karrieren.

Sportslig leder Raymond Brønn er også full av lovord om både spilleren og klubben han nå vender tilbake til:

«Marius har i løpet av perioden i Levanger utviklet seg til å bli en solid midtstopper i PostNord-ligaen.

Når han først har bestemt seg for å forlate oss, er vi veldig glade for at Marius ender opp i KBK. Det er en klubb vi har et godt samarbeid med, og vi er sikre på at KBK er den riktige klubben for Marius sin videre utvikling.

Vi ønsker han lykke til i OBOS-ligaen, og takker han samtidig for tiden her hos oss i LFK.»

21-åringen blir faktisk den femte spilleren som forlater LFK til fordel for spill på høyere nivå denne vinteren, når han slår følge med Adrian Olsen Teigen, Simen Hagbø (begge Raufoss), Sander Munkeby Sundnes (Hødd) og Andreas Gundersen (KFUM) på vei ut dørene på Moan.

I tillegg skal fjorårets leiesoldater Heine Gikling Bruseth og Bendik Brevik være en del av Kristiansund-troppen den kommende sesongen.

Om sitt opphold på Levanger sier hovedpersonen følgende:

«Jeg vil gjerne takke trenere, spillere og alle i og rundt Levanger Fotballklubb for to og et halvt fine år!

Ikke minst Per Verner og Jo Sondre, som ha vært gode veiledere, gitt meg tillit og hatt trua på meg hele veien!

Det blir artig å følge LFK i årets sesong, og jeg er sikker på at laget vil gjøre det kjempebra når sesongen sparkes i gang!

Jeg kommer til å savne Levanger og alle de flotte menneskene jeg har omgått!

En by, ett lag, ett Levanger!»

Under kan du se noen av høydepunktene fra Marius Olsen sin tid i LFK.

Masse lykke til videre, Mario!

FOTO: Kjell Heggelund, Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa og LFK Media

Siden er laget av Hattrem AS

false