Marius Olsen har signert en ny to års avtale med LFK.

Marius forlenger med Levanger!

Den unge og lovende midtstopperen har signert på en ny avtale som strekker seg ut sesongen 2022.

Marius kom fra Kristiansund i vår og har imponert stort gjennom årets reduserte koronasesong. Han endte til slutt med 9 seriekamper (7 fra start) og to gule kort. Absolutt godkjent i sin første sesong som PostNordspiller tatt i betraktning at LFK kun fikk spilt 13 kamper. I tillegg spilte han alle fire kampene under Sparebank 1 Cup blant annet 90 minutter på Lerkendal.

"Marius er en spiller som vi tidlig så hadde kvaliteter. Han har bra hurtighet, gode offensive kvaliteter i tillegg til stor trygghet defensivt. I løpet av sesongen har han forbedret seg stort og vi har absolutt tro på at han vil komme til å fortsette denne utviklingen. Han har passet godt inn i spillergruppa og er den type spiller, både sportslig og personlighetsmessig vi søker og ønsker i klubben vår. Vi tror vi kan utvikle Marius videre og at han kan bidra stort for oss i årene fremover."

Sier Per Verner om Marius til LFK Media.

Vi gleder oss til å se Marius i årene som kommer!