Den unge Sparbyggen, Marius Tuset har forlenget sin avtale med klubben.

Marius har forlenget med LFK!

Marius kom til klubben før 2020 sesongen fra Steinkjer FK. Sesongen før hadde han spilt 24 kampen for gultrøyene. Unggutten studerer i dag, sammen med mange av sine medspillere, på Nord Universitet hvor han går et årsstudium i idrettsvitenskap.

Marius utgjør en del av en stor kjerne lokale og trønderske spillere og er en viktig brikke i LFK.

Kjent problematikk i 2020

Marius fikk, som mange av våre spillere, pga Korona et redusert kamptilbud. Kun halv sesong, ingen 4 divisjon og strengre regler rundt flytting av spillere inn og ut av kohort gjorde at Marius kun fikk spilt 4 kamper fordelt på PostNord og G19. I tillegg satte en strukken hamstring ham ute av spille i en lengre periode.

Marius er et treningstalent og perfeksjonist som legger ned utallige timer med trening. Han har vært seriøs hele livet og er med sin treningsmentalitet glir godt inn i vår spillergruppe.

Vi gleder oss til å se Marius fortsette utviklingen sin!