STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Den spennende unggutten Marius Høstland har signert på en 2,5 års lang proffkontrakt med LFK.

Marius signerer proffkontrakt!

Unggutten som ble tatt opp i A-stallen før fjorårets sesong fikk til slutt registrert 14 kamper og avsluttet sesongen med å skåre i siste serierunde i bortekampen mot Nardo.

 

Den ydmyke unggutten beskriver hvordan det er å skrive proffkontrakt slik:

 

”Det er utrolig stort for meg å skrive under på en proffkontrakt med Levanger. Endelig kan jeg kalle meg fotballproff, selv om det selvfølgelig enda er en lang vei igjen. Men for min del så er det nå karrieren og jobben virkelig beynner. Det er utrolig morsomt å nå få betalt for alt arbeidet jeg har lagt ned i alle disse årene.”

 

Marius hadde sammen med LFK et oppløftende år i fjor, selv om overgangen fra å spille G16 og G19 fotball til å spille i PostNord var stor. Marius tok kvantesteg som fotballspiller.:

 

”Fjorårets sesong var en fin opplevelse hvor jeg fikk lære mye og ta med mye nyttig lærdom når det kommer til seniorfotball. Likevel synes jeg det var utrolig synd at vi ikke klarte 2.plassen da vi kun var fem poeng bak. Vi kunne jo spilt kvalik om opprykk til Obos- ligaen. 
Jeg synes personlig at jeg egentlig hadde en fin og gradvis utvikling gjennom hele sesongen og er svært fornøyd med å få starte siste seriekamp. I tillegg skåret jeg mitt førstemål for LFK, noe som var utrolig stort for meg.”

 

Så hvordan ser han for seg neste sesong? Og hvilke ambisjoner har han for seg selv og laget?

 

”Jeg håper for min egen del at jeg er med og kjemper om en fast startplass. Det er mitt personlige mål. Samtidig ønsker jeg selvfølgelig å kunne bidra med enda flere målpoeng denne sesongen enn forrige sesong som vel endte med to målgivende og en skåring. Jeg håper selvfølgelig også at laget skal være med og kjempe helt i toppen. Samtidig som at vi kan være med å virkelig lage skikkelig trøbbel for opprykksfavorittene. ”

 

Per Verner har aldri vært i tvil om hva han mener om Marius, og han er svært glad for at han har skrevet under på proffavtalen. Det mangler ikke på superlativene når PVR beskriver unge lovende Høstland:

 

”Slik jeg ser det har vi akkurat signert proffkontrakt med Trøndelags kanskje største talent. Den utviklingen Marius hadde i fjor har jeg ikke sett maken til tidligere. Han tok nivået raskt og fortsatte å utvikle seg i sammen tempo. Han er tålmodig samtidig som han biter fra seg og jobber utrøttelig og ærlig hver eneste trening. Han er uredd, målbevisst og tar ansvar for sin egen utvikling. Marius kan nå langt!”

Gratulerer med proffkontrakt Marius, vi ser frem til å se deg på Moan de neste årene!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS