Foto: Eirik Evensen / Trønder-Avisa

Møter Ranheim i 2. runde av NM

Etter å ha slått Kolstad 0-5 borte i 1. runde av cupen på lørdag var spenningen rundt neste motstander høy.
Mandag formiddag ble oppsettet for 2. runde i sluppet og det ble klart at Levanger skal møte Ranheim.
Kampen spiller allerede førstkommende søndag på TOBB Arena Levanger kl 16:00.

Trenerduoen Rønning/Aas ser frem til trønderderbyet som skal avgjøre hvem som avanserer til 3. runde.

Rønning oppsummerer Kolstadkampen og ser frem mot Ranheimkampen:

Kamper som disse er aldri enkle kamper, men vi gjorde en god gjennomføring mot Kolstad.
Vi fikk også hvilt noen bein samtidig som andre med mindre spilletid denne sesongen fikk mye spilletid. Alt i alt er vi godt fornøyde med kampen.

Nå er vi videre og skal møte Ranheim, det er en gulrot for oss å få møte et så godt lag.
Jeg håper det blir en fin ramme rundt kampen med skikkelig cup-stemning på TOBB Arena Levanger.
Men foreløpig bruker vi ikke mye tid på å forberede oss mot Ranheim da vi først skal spille seriekamp mot Kjelsås på onsdag.

Spillende assistenttrener Jo Sondre Aas med fortid i Ranheim hadde følgende å si om det kommende oppgjøret mot gamleklubben:

Dette blir en artig kamp å spille. Ranheim er jo et lag vi har lyst til å måle oss opp mot og her vil vi få testet oss.
Vi vil gå offensivt til verks og skal gjøre alt for at dette blir en artig opplevelse for oss og tilskuerne.
Dette er jo dette nivået gutta ønsker å ta. Vi gleder oss!

Cup er cup!

Se hvem som møter hvem i 2. runde – her.