STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Ermal Hajdari har spilt 71 kamper fordelt på tre sesonger for Levanger FK. Nå har han signert en kontrakt som binder han til klubben de to neste sesongene.

Ny toårskontrakt for Ermal Hajdari

Det er snart fem år siden første gang Ermal Hajdari besøkte Levanger. Da sluttet han seg til en spillertropp som skulle ende opp med å rykke ned fra OBOS-ligaen, men sesongen etter var han en av få kontinuitetsbærere som ble med Magnus Powell i forsøket på å stabilisere LFK-skuta.

Etter én sesong under Magnus Powell sin ledelse, reiste han til Egersund, men allerede etter ett år på Vestlandet søkte han videre. Ermal prøvde lykken i Arendal, men for ett år siden returnerte den nå 30 år gamle kantspilleren til LFK.

Allerede da snakket han varmt om sitt forhold til byen og til klubben, og om veteranene som hadde fått en spesiell plass i hans hjerte. 2022 har ikke vært Ermal sitt beste rent sportslig sett, og flere skadeavbrekk har stykket opp sesongen.

Ved siden av fotballen, har han arbeidet mange timer som elevassistent ved både Halsan og Frol barneskole denne høsten. I tillegg har han vært en av fire i trenerteamet rundt LFK sitt G19-lag. Ermal er med andre ord et eksempel på spillere som kommer utenfra og lykkes med å integrere seg i lokalmiljøet.

Sportslig leder Raymond Brønn er naturligvis svært fornøyd med å ha sikret seg svensken sine tjenester de to neste sesongene:

«LFK er meget fornøyde med å ha signert en torårsavtale med Ermal Hajdari. Først og fremst er Ermal en viktig signering som fotballspiller fordi han innehar kvaliteter trenerteamet ønsker seg.

Ermal er derimot mye mer enn en viktig spiller for oss. Han er en person som betyr mye for mange i kraft av den han er, og det han bidrar med på og utenfor banen.

Han har vel nærmest blitt en innfødt i Levanger med jobb på skole ved siden av fotballen, engasjement som trener på Levanger vgs toppidrett fotball og assistenttrener på vårt G19-lag.

Rett og slett en pakke som er viktig når vi skal fortsette å bygge klubb!»

Hovedtrener Per Verner Rønning er også fornøyd med å få med seg en av de mer rutinerte spillerne på den videre reisen.

«En fantastisk fyr med videre. Fikk sesongen litt amputert i fjor med skade, men viste både før og etter hva som bor i han.

Det er noe vi håper vi igjen skal se mye av og utvikle videre. Viktig for LFK, men også en svært godt likt kar i Levanger for øvrig.»

Hovedpersonen selv begrunner sin forlengelse slik:

«Jeg er glad i klubben, og har inntrykk av at LFK er på rett vei. Den virker å være på vei tilbake som en klubb som er å regne med, og det vil bety mye for meg å lykkes med denne klubben.

Klubbens ambisjoner trigger meg, og jeg ønsker gjerne å bidra med mine ferdigheter og egenskaper. I tillegg har jeg blitt glad i byen, enda mer enn jeg opplevde i mitt forrige opphold her på Levanger.

Jeg har også følt meg ønsket, noe som naturligvis er en viktig årsak til at jeg har valgt å forlenge.»

Vi gleder oss til fortsettelsen, og håper å få mange minneverdige øyeblikk med Ermal også i årene som kommer!

Foto under: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa og Modi Ahmad, LFK G19

Siden er laget av Hattrem AS

false