STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE

Nyhetsbrev

Da har vi nådd slutten av sesongen 2021, en sesong som har vært begivenhetsrik og hvor klubben har tatt løft på nye og spennende områder. Klubbens førstelag endte til slutt på en sterk 4. plass i Post Nord-ligaen Avd. 2, og ble det mestscorende laget i sin avdeling. Trenere og spillere har gjort en meget god jobb med å etablere laget som et solid lag i divisjonen vi nå er i, og bygd et solid fundament for videre klatring.
Andrelaget gjorde det godt i årets sesong i 4. divisjon, så godt at de spilte om opprykk til 3. divisjon mot Steinkjer FK. LFK2 fulgte dem helt til døra, men Steinkjer trakk til slutt det lengste strået og tok steget opp. G16 har også gjort en meget solid sesong hvor det har skjedd masse positivt.
I samarbeid med naboklubber er det etablert satsing på damefotball og videre planer for ungdomsfotball. Og sist men ikke minst har klubbhuset blitt realisert, godt dokumentert også i TV-ruta.

Styret takker alle for sesongen 2021, og ser frem til en ny spennende sesong!

Foto: Johan Arnt Nesgård / Trønder-Avisa

Lederens spalte

Arnstein Kjeldsen

Vi går mot slutten av nok en sesong som må betegnes som utenfor det normale. Også dette har vært et år preget av den pågående pandemien, men heldigvis fikk man i år gjennomført en dobbel serie i PostNord-ligaen. Selv om en sen oppstart har gitt våre spillere og støtteapparat en hektisk sesong, vil årets sesong bli husket som et steg fram i forhold til i fjor. I tillegg har vårt 2.lag gjort en fantastisk innsats gjennom sesongen

Årets store utfordring og usikkerhet har igjen vært økonomi. Årsmøtet vedtok i mars at vi i år skal levere et positivt regnskapsresultat på i overkant av 400.000,- kroner for å kunne redusere vår gjeld, og samtidig være istand til å nå de mål som er satt i eksisterende tiltaksplan. Hovedmålet i denne planen er å ha en positiv egenkapital pr. 31.12.2022 slik at vi unngår å starte 2023-sesongen med poengtrekk. For å nå årets mål er vi fullstendig avhengig av våre samarbeidspartnere og sponsorer, og her ser vi tydelig at pandemien også har hatt innvirkning.

Sponsormidlene er mer krevende å få ut, noe som betinger at vi klarer å omstille oss og hente inntekter på andre måter. I 2022 har dette vært krevende med både sponsorer i en usikker økonomisk situasjon samtidig som større arrangementer ikke var mulig å gjennomføre før nå i høst. Restriksjoner på antall deltakere på arrangementer bidro til reduserte inntekter i forhold til budsjettert nivå, blant annet ble ikke «Bry-oss-kampen» gjennomført i vår, samt at vi måtte avlyse 3-4 planlagte vår-/sommerfester i Elman-teltet.

Likevel er ikke situasjonen helmørk økonomisk, salg av spillere (og utløste videresalgsklausuler), kompensasjonsordninger og økte inntekter på enkelte andre budsjettposter gjør at vi likevel har et håp om økonomisk å lande på budsjettert resultat i 2022.

Avslutningsvis vil jeg rette en stor TAKK til alle som har bidratt til å få etablert det nye klubbhuset vårt. Spesiell takk til pensjonistene som har lagt ned utrolig mange arbeidstimer for å få realisert dette prosjektet, uten dere hadde ikke dette latt seg gjøre! 

Mvh
Arnstein Kjeldsen, Styreleder

 

Gratulerer med nytt klubbhus

Takket være stor innsats fra idéfase, via arbeid med finansiering og prosjektledelse, til en stor dugnadsinnsats, så står nå det nye klubbhuset klar til bruk. Roald Stene, som har vært prosjektleder for klubben, har gitt oss følgende rapport:

Huset fremstår som «nesten» ferdig, og et fantastisk fint klubbhus står straks klart til bruk. Det mangler litt komplettering på kjøkken før huset kan tas skikkelig i bruk, og det monteres i disse dager en storkjøkken oppvaskmaskin.
Huset inneholder et godt møterom, en «fin stue» og et litt større allrom med tilstøtende kjøkken, to toaletter, hvorav et tilpasset HC. Det jobbes nå for å finne en god løsning vedrørende drift og vedlikehold av huset, med et mål om at huset skal være mest mulig åpent.
Det rettes nok en gang en stor takk til klubbens «Pensjonister», som gjennom vinteren og deler av sommeren har bidratt med store deler av sin tid ved det nye klubbhuset. Mange lokale bedrifter har også bidratt med varer og tjenester, og uten alle disse bidragene så hadde ikke dette vært mulig. Takk til alle bidragsytere!

 

Da klubben ikke kunne prioritere å ta det økonomiske løftet et nytt klubbhus medførte, tok primus motorer Bjørn Pedersen, Jan Mosling og Berge Stokkan tak i saken, og sørget for at prosjektet allikevel lot seg starte. TV-produksjonen, løftet frem av Vegard Voll, har synliggjort prosjektet og klubbens historie, og bidro til at prosjektet lot seg realisere. Stallions, pensjonistene og mange andre har bidratt til at nytt klubbhus ikke har belastet klubbens økonomi i særlig grad, og som gir oss nye muligheter til både intern bruk og til utleie.

Her er noen bilder fra innsiden av klubbhuset, men vi anbefaler alle som ikke har vært der om å komme og ta en titt.

 

Oppdatering fra rekruttgruppen

Peder Sjøbakk Lund. Foto: Hattrem

Våre rekruttlag har sent oss oppdateringene under. Vi vil takke spillere, trenere og støtteapparat for en meget god sesong:

Tidlig i år ble det klart at vi ikke hadde en stor nok spillergruppe til å delta i både G19-serien samt 4. divisjon senior. Dermed måtte vi trekke laget fra G19-serien, og seniorfotball ble kamparena for rekruttene.

I likhet med de andre seniorlagene var vi spente på hvordan styrkeforholdet mellom lagene i 4. divisjon skulle bli, etter 22 måneder med pandemi-fri. Vi startet med å spille uavgjort 2-2 borte mot Verdal i slutten av august. Høsten gikk videre over all forventning.

Søndag avsluttet vi 4. divisjon avdeling 1 med å slå Byåsen 2 4-0, og ble dermed seriemestere med 18 poeng på 10 kamper. Verdal havnet poenget bak oss på 2. plass. Sverresborg, Namsos og Åfjord var de øvrige lagene i avdelingen vår.

Vi møtte så Steinkjer over to kamper, der vinneren rykket opp til 3. divisjon. Etter 1-1 borte, så vant Steinkjer 3-2 på Moan. Det ble to gode oppgjør med opp mot 1500 tilskuere til sammen på det to kampene. Det skapte en fantastisk ramme. Dessverre for oss trakk SFK det lengste strået til slutt, men ungguttene fikk vist seg frem på en god måte.

Stammen i rekruttgruppen vår består av 12 spillere totalt. Det sier seg dermed selv at vi har vært avhengig av støtte fra A-laget under kampene i høst. Med elleve juniorspillere, tre 20- åringer og én 16-åring har vi stilt med et ungt mannskap. Guttene har hatt en veldig god utviklingsarena og virkelig fått vist seg frem på en god måte. Andrej Novak (29),Ramzi Toure Idrissou (25), Erik Eikeng (25), Kjartan Ulstad (23) og Erik Olsen(27) er spillerne over 23 fra A-laget som har representert oss i høst, samt Emanuel Vladic (24) som spilte én kamp. Sander Saugestad (20) har spilt tre kamper, mens Børge Nonstad (20) og Marius Høstland (18) har spilt samtlige kamper. Alle ovennevnte er en del av A-stallen og har bidratt i stort og smått for LFK 2 i høst på imponerende vis med gode holdninger, og stått frem som gode forbilder.
Det fortjener de skryt for!

Rekruttene har stått på godt i hele år, utviklet seg, og tatt store steg på fotballbanen. Det viser resultatene og prestasjonene i høst.

Nå trener vi ut November, før vi tar oss en velfortjent fotballpause, før vi går i gang med å se fremover mot 2022 og nye utfordringer.


En by, ett lag, ett Levanger!

På vegne av LFK rekrutt,

Peder Sjøbakk Lund

Simen Moksnes etter skåring for andrelaget (4. div) mot Byåsen 2 i seriens siste kamp som til slutt endte 4-0.
Seieren sikret laget to opprykkskamper mot Steinkjer. Foto: Eirik Evensen

 

G16-gruppen

16-åringene har nå nådd enden på sesongen. Etter mye om og men, kom vi da omsider i gang. Vi deltok på en cup sammen med Namsos, Steinkjer, Overhalla og Verdal i sommer, noe som ga litt «cup-feeling». Kjærkomment, etter to år uten!

Resultatmessig har det vært opp og ned, men begge gruppene har vist en fin progresjon. Vi har stilt med et veldig ungt lag i 2.divisjon, og i 0. divisjon har spillerne gradvis tatt nivået godt.

Nå venter en liten pust i bakken for spillere og trenere, mens kabalene for sesongen 2022 legges.

På vegne av LFK G16

Sander Sandvik

Nå er det damenes tur!

Flemming Rehtmar

Levanger FK ble uformelt kontaktet av Skogn IL i forbindelse med kvinnefotball 2022. Skogn IL så det som en utfordring å få til et eget lag innen kvinnefotball 2022. Levanger FK og Skogn IL hadde en uformell samtale og ble enige om at leder for sportslig utvalg Flemming Rehtmar fikk i oppgave å presente for styret i LFK muligheten for å sette i gang prosjektet LFK kvinnefotball 2022. Neste steg var å kontakte IL Sverre og Nessegutten og få de med på møtene slik at prosjektet ble tatt opp i de respektive styrer.

Jeg fikk GO fra styret i LFK og fra styrene i Sverre og Nessegutten og vi hadde 3 møter for å legge føringer for videre arbeid. LFK hadde 3 viktige forutsetninger som måtte på plass: trenerteam / støttefunksjoner - spillergruppe - økonomi. Vi fikk på plass trenerteam, og spillergruppe ser også lovende ut i tillegg til forslag til budsjett. Vi var da kommet så langt at vi kunne ha et informasjonsmøte med spillere og foreldre/foresatte i det nye klubbhus til LFK og da møtte det opp ca. 31 spiller og foreldre/foresatte.

Prosjektet er nå kommet så langt i regi av LFK at vi startet treninger på tirsdager og torsdager hver uke med meget bra spilleroppmøte.

Sport i LFK håper at vi fra 2022 vil få se kvinnefotball i Levanger Fotballklubb.


For styret i Levanger fotballklubb

Flemming Rehtmar
Sportslig leder

Bilde fra trengingsøkt for damefotballsatsingen i klubben.

Barnas dag

2. oktober gjennomførte klubben Barnas Dag på Moan og det ble en kjempesuksess med masse ulike gratis-aktiviteter og underholdning rundt om på hele fritidsparken. Vi hadde håpet på 3-400 oppmøtte, men det kom nærmere 1500-2000. Takk til alle samarbeidspartnere, dugnadsgjeng og alle som kom! Her er noen bilder fra dagen.

Siden er laget av Hattrem AS

false