Nyhetsbrev nummer 1

Nr. 1

Tirsdag 10.mars ble årsmøte i Levanger FK avholdt. Nytt styre er valgt, og alle i det nye styret er motivert og klare for den jobben som ligger foran oss. Vi har en stor jobb foran oss. Vi ønsker at Levanger FK skal framstå som mer lokal, samlet og dugnadsbasert klubb. Det er ikke tvil om at klubben har fått noen sår når det gjelder omdømme. Vi skal arbeide for å bli en troverdig og ærlig klubb.

Det nye styret vil bli skikkelig presentert i neste nyhetsbrev.

Dagene etter styremøte er blitt brukt til å sikre hvordan klubben skal håndtere Corona situasjonen. Dette gjør at sport og utvikling av klubben ikke er det viktigste akkurat nå. Vi må bidra i denne dugnaden, og følge alle råd som er gitt.

Det som er foreløpig, er bestemt er:

- Toppfotballen er stoppet fram til 15. april. Seriestart vil tidligst bli 1. mai.

- Breddeaktiviteten stoppes til ut april.

I praksis så betyr dette at vi nå ikke har noen aktivitet på Tobb arene. Treningene er stoppet, garderobe og klubbhus er stengt og varme i banen er slukket. En helt merkelig og uvirkelig situasjon.

Spillerne har fått individuelle treningsopplegg av våre dyktige trenere, og de må selv ta ansvar for at dette følges. Dette gjelder alle lag i klubben.

Vår lege Raymond Brønn følger situasjonen nøye og gir klubben råd om hvordan vi skal håndtere situasjonen.

Planlagte aktiviteter framover er selvfølgelig avlyst. Dette gjelder både sport og dugnadsaktivitet.

Dvs. keeperakademiet som er godt i gang stoppes, planlagt kick off 16.4 utgår, drømmekino dugnad utgår.

En slik situasjon skaper mange spørsmål.

Hvordan forholder vi oss til treningsavgift, salgs prosjekt, permitteringer ol.?

Det er en liten utfordring i seg selv at styret ikke fysisk kan møtes. Vi lever heldigvis i en digital verden slik at løsninger ligger der, og vi møtes på skjerm.

Vi ber om forståelse for at vi trenger tid til å drøfte de ulike problemstillingene, men er det ting du lurer på/eller har gode råd enten som spiller, foreldre eller annen så må vi få høre det. Det er slike ting som gjør at vi blir en mer samlet klubb, med åpenhet.

Kontaktinfo: Mail: Egil@levangerfk.no Tlf Egil Larsen 468 17 694

MVh Styret