Ønsker du billig strøm og samtidig støtte LFK?

TrøndelagKraft er en av Levanger Fotballklubbs viktigste samarbeidspartnere. I et samarbeid mellom Levanger Fotballklubb, TrøndelagKraft og TOBB tilbys du nå en gunstig pris på strøm og mobil.

I tillegg til ekstra billige mobilabonnement til hele familien får du som ny kunde også 500 kroner rabatt på neste strømregning. Se annonse under.

Samtidig som du får en god strømavtale (og ev. mobilabonnement) vil også Levanger Fotballklubb nyte godt av en slik avtale gjennom at TrøndelagKraft gir et bidrag på kr. 800,- til klubben for hver nye strømavtale som tegnes.

Dine og LFKs fordeler:
– Du får 500,- i rabatt på neste strømregning dersom du velger å tegne enten strømabonnement eller strøm+mobilabonnement.
– Klubben får 800,- uavhengig av hvilen løsning du går for.
– Du må altså IKKE tegne nytt mobilabonnement for at klubben skal få sitt bidrag og du din rabatt, men dersom du gjør det får du et godt tilbud.

Klikk deg inn på linken under for å se nærmere på det eksklusive tilbudet.

Og husk – dette er ikke bare for dere som er medlemmer i Levanger fotballklubb, men også for alle andre – så vi oppfordrer om at alle bidrar til å spre tilbudet til venner og familie (foreldre, barn, besteforeldre, tanter og onkler+++).