LFK Keeperakademi starter opp igjen neste uke.

Oppstart av Keeperakademi

Blås støvet av keeperhanskene, Koronapausen har vært lang, men nå er endelig Keeperakademiet tilbake.

Første trening blir torsdag 11/6 kl 17.30. Treningene blir holdt på TOBB Arena Levanger.

Generell informasjon rundt akademiet

Kursholdere vil i utgangspunktet være Levanger FKs A-lags keepere, Elias Hadaya og Erik Iversen.

Akademiet er tenkt å vare ut Oktober måned, istede for ut september som først planlagt. Forlengelsen er grunnet alle treningene som vi mistet pga pandemien.

Prisen er også redusert fra 2000kr til 1500kr pga samme årsak.

Vi legger også inn ferie i Juli, siste trening før sommerferien vil derfor bli i uke 27, før oppstart igjen i uke 32.

Planlegging av økter og øvelser vil være sterkt knyttet opp i mot NFFs Landslagsskole, noe som også er gjennomgående i hvordan LFK utvikler sine keepere.

Hvordan holde seg informert

Alle må holde seg oppdatert på vår hjemmeside da alle endringer vil bli publisert der.

Vi lever i en uforutsigbar tid, noe som også gjør det vanskelig å planlegge langsiktig. Derfor kommer vi til å planlegge litt etter litt.

Vi kommer til å dele bane med Levangers G16 og G19 spillere, treningstidspunkt kan derfor variere i noen grad.

Det er åpen påmelding for nye keepere som ikke deltok tidligere i vår.

Dere som allerede var påmeldt i vår vil også automatisk være påmeldt nå om dere selv ikke melder dere av.

Påmelding og spørsmål

Spørsmål og påmelding kan sendes til post@levangerfk.no.

Vi ønsker navn på keeper, epost til foresatt, keeperens klubb og keeperens alder i påmeldingen.

Med sportslig hilsen.

Levanger FK.