Foto: Kjell Heggelund

LFK vant hjemme mot Fløy-Flekkerøy søndag

Søndag jaktet Levanger etter nye tre poeng. Fra 6-0 seierborte mot Odd 2 helgen før var det knyttet store forventinger før kampen mot Fløy som ligger under nedrykksstreken. Vi vant kampen 1-0 etter en scoring avArne Gunnes.

Per Verner Rønning stilte ikke overraskende med de samme elleve som tok tre poeng i Skien forrige helg. I regnværet på Moan startet hjemmelaget best, men det tok litt tid før kampens første avslutning kom. I løpet av de første ti minuttene skjedde det lite, men Arne Gunnes ladet kanonen fra distanse i det uret passerte ti minutter. Forsøket tvang Fløy´s Ante Knezovic ut i full strekk, en god redning fra sisteskansen.

Drøyt ti minutter senere fikk vertene en kjempemulighet. Adrian Olsen Teigen utnyttet en feil bak hos Fløy og kom alene mot mål. Den lekne teknikeren forsøkte å lobbe over Knezovic. Sisteskansen fikk en hånd på den, men ballen rullet videre mot mål. Arne Gunnes og to motspillere kastet seg inn i kamp om ballen som lå på fem meter, dessverre for hjemmelaget var en Fløy-spiller først på den og fikk klarert til corner. Keeperen fikk en trøkk i duellen og måtte kort tid etterpå byttes ut.

Etter halvtimen kom gjestenes Mathias Grundetjern seg fri på høyresiden og avsluttet hardt på mål, men Nicolai Larsen Berg reddet bortelagets første skudd på mål.
Tre minutter før pause kom kampens første og eneste mål. Arne Gunnes fikk dratt seg fri i boksen og plasserte ballen hardt ned i nærmeste hjørne fra rundt fjorten meter. Toppscoreren satte med det sitt 19.seriemål for sesongen. Stillingen sto seg til pause.

I løpet av det første kvarteret av 2. omgangen skape vertene flere gode muligheter. Arne Gunnes, Simen Hagbø og Thomas Liene Ness fikk alle gode muligheter til å øke ledelsen, uten hell. Etter timen spilt ropte gjestene for straffe etter at Emil Grønn Pedersen gikk i bakken etter en duell med Nicolai Larsen Berg. Ut i fra reprisene så det billig ut, og dommerens avgjørelse med å vinke spillet videre virket helt greit. Kort tid etter fikk Mathias Grundetjern sitt 2. gule kort og ble dermed utvist.

Siste tredel av kampen ble litt rotete. LFK klarte aldri å sette spikeren i kista og Fløy kom på noen ekle overganger som kunne blitt skumle. Hjemmelaget holdt ledelsen helt inn, og tar dermed tre viktige poeng i kampen om topp tre.

Neste helg tar vi imot Sotra hjemme på Moan, i jakten på tre nye poeng.

En by, ett lag, ett Levanger!

Se kampfakta her

Målskårere: