Foto: Johan Arnt Nesgård

Overbevisende seier mot RBK2 fredag kveld

Det var et revansjelystent og fokusert LFK-lag som entret matta fredag kveld når RBK2 stod på motsatt banehalvdel. Sist kamp mellom lagene ble spilt 8. juli da Levanger hadde en helsvart dag og tapte 5-2. Fredag kveld ville de det annerledes!

I forkant av kampen var det god stemning på stadion når klubben sammen med hovedpartnerne TOBB og TrøndelagKraft varmet opp til match med et før-kampen-arrangement. Der fikk publikum fikk blant annet høre fra trenerne fra begge lag, det var livemusikk av William Cairns, gratis grillmat og quiz. Med disse rammene lå det an til en bra kveld på TOBB Arena Levanger.

Levanger gikk ut fra start med selvtillit og skapte flere sjanser de første 10 minuttene. RBK2 hadde også noen sjanser i oppstarten og etter 14 minutter var ble Emanuel Kulego spilt gjennom. Han brukte låret til å tuppe den over vår sisteskanse til 0-1. Så startet Levanger opphentingen.
27 minutter ut i matchen var Arne Gunnes på plass og satte inn 1-1 fra 7 meter. Ikke mange minutter etterpå er samme mann frempå igjen og setter ballen i mål med brystkassa etter et hardt innlegg fra Williamsen. Det står 2-1 som også står seg til pause.

Så var det klart for spissmakker Vladic som også har funnet scoringsformen. Han gjør to på rappen i det 56. og 62. minutt. På det første er han meget hissig på, spilles mesterlig gjennom av Gunnes inne i 16 og klinker den i nota til 3-1. 4-1 kommer få minutter etterpå når Gunnes, Aas og Vladic varter opp med et klasseangrep. Gunnes trer gjennom til Aas med en millimeterpasning som sistnevnte slår spresist inn til Vladic som enkelt kan bredside den i mål. Meget meget vakkert!
I det 77. minutt får LFK straffe etter at Aas blir tatt inne feltet. Den får Erik Eikeng æren av å ta, han bruker muligheten godt og setter inn sitt første LFK-mål til 5-1.
Resultatet står seg ut kampen og Levanger vinner fortjent. Revansjen var et faktum.
Onsdag venter nok en revansjekamp når Levanger møter Fram-Larvik borte.

Det var også meget gledelig å se juniorene Ingemar Folden Fuglu og Anders Røstøen Vegge på A-lagsbenken før førstegang. Det lover godt.

Se kampfakta fra NFF her.
PostNord-ligaen / 14. serierunde
27.08.2021
Levanger 5-1 Rosenborg2 (2-1)
TOBB Arena Levanger

Målskårere: Emanuel Kulego, RBK (14’), Gunnes (27’ 33’), Emanuel Vladic (56’ 62’), Erik Eikeng (str. 77’)

Se høydepunkter fra kampen:

Hør hva toppskårer i PostNord-ligaen, Arne Gunnes hadde å si etter kampen:

Foto: Johan Arnt Nesgård

Foto: Johan Arnt Nesgård.

Se bilder fra før-kampen-arrangementet på TOBB Arena: