STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Foto: Vilde Røstad Strømmen/Steinkjer24

Påskehilsen fra LFKs nye styreleder, Svein Myhr

Kjære gode LFK’ere

Først vil jeg igjen takke for tilliten som ble vist meg på klubbens årsmøte 9. mars. Det er en stor ære å lede fylkets beste fotballklubb, Levangers kulturelle fyrtårn og stolthet. Jeg er kjempeimponert over hvor stor aktivitet klubben har, på et begrenset ressursgrunnlag. Mange trenere, tillitsvalgte, støtteapparat og dugnadsgrupper leverer 6000 dugnadstimer i 2022 – frivilligheten lever i beste velgående i Levanger. Og jeg har allerede møtt mange flotte og dyktige mennesker på Moan, både på og utenfor banen – og jeg gleder meg til å bli kjent med dere andre etter hvert.

Velkommen til LFK-kickoff på Levanger videregående skole tirsdag 11. april kl 18:00

Denne tirsdagen kl 1800 inviteres alle lagene med trenere, støtteapparat, tillitsvalgte, sponsorer og samarbeidspartnere til klubbens årlige kick-off. Alle lagene stiller i treningsdress og spilledrakter og vil bli presentert av kveldens konferansier, Johan Sjøbakk Lund. Her blir det tatt lagbilder og målet er å få til et samlet bilde av klubbens 10 lag og 200 spillere.

Action Now er klubbens frontprosjekt

Action Now var en viktig grunn til at jeg valgte å ta på meg ledervervet i klubben. LFK ble med dette prosjektet noe mer enn en fotballklubb – en synlig og viktig samfunnsaktør som tar kampen mot utenforskap og sosial isolasjon. De gangene jeg har besøkt Moan å langt, vitner om et vinnerprosjekt når jeg ser idrettsgleden hos alle de flotte idrettsungdommene på og utenfor banen. Og når Anders Eggen og styreleder orienterte formannskapet, fikk både Action Now og LFK full støtte fra hele formannskapet. Det varmet skikkelig og ga energi til det viktige arbeidet dere gjør på og utenfor banen hver dag.

Men også LFK har noen utfordringer

Trøndelagsfotballen drives mer av frivillighet enn i landet for øvrig og LFK er intet unntak. Det er krevende å skaffe til veie 8 millioner kroner til å drive LFK-fotballen. Vi har ingen rik onkel å støtte oss på, bare en fantastisk dugnadsånd. Den er vi veldig glad og takknemlig for. Men sponsorinntekter og dugnadsprosjekter må jobbes inn og her må vi bare stå sammen og løse de oppdragene som kommer, lag for lag – side om side.

Gjennom media har vi blitt kjent med at ikke alt går smertefritt i klubben. Fotball er et lagspill som krever samarbeid, både på og utenfor banen. Og der mennesker er nødt til å samarbeide, øker risikoen for konflikt – så også i klubben i våre hjerter. Nestleder i klubben, Knut-Erik Norøy og jeg som styreleder har fått i oppdrag å gjennomføre samtaler og komme med forslag til hvordan vi skal løse opp i denne floken og legge det fram i styremøtet i april – slik at vi kan legge floken bak oss og gå videre med det vi brenner for, nemlig LFK-fotballen.

God påske og velkommen på Kick-off 11. april

La oss samles om Levangerfotballen for å gi damelaget og herrelaget støtte og kraft i serieåpningen, samtidig med at vi sammen legger til rette for at Moan blir god møteplass og utviklingsarena for ungdommer som vil satse på fotballen. Kick-off tirsdag 11. april blir en solid manifestasjon av dette. La oss spille hverandre god – det er kun som lag vi kan lykkes, gode LFK’ere

Da gjenstår å ønske hver av dere ei god påske i fjellet, ved sjøen, på hytta eller hjemme – noen velfortjente fridager sammen med familien og de viktigste menneskene i livet, for å lade batteriene til en god og fartsfylt vårsesong for alle våre 10 lag. Med mange trivelige stunder på Moan – Levangerfotballens fort.

En solfylt påskehilsen fra

Svein Myhr

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS