STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Sportslig leder Flemming Rehtmar og hovedtrener i 2022, Per Verner Rønning. Foto: LFK Media

Per Verner fortsetter som hovedtrener for Levanger FK også i 2022

Det er med stor glede at vi kan presentere Per Verner Vågan Rønning som hovedtrener for Levanger FK også i 2022.

Rønning skrev torsdag under en ettårskontrakt med Levanger Fotballklubb og går dermed på sin tredje sesong som hovedtrener for A-laget.

Sportslig leder Flemming Rehtmar hadde følgende å si om at Per Verner har valgt å forlenge kontrakten med LFK:

Sportslig leder Flemming Rehtmar.
Jeg vil på vegne av Levanger Fotballklubb informere om at A-lagstrener Per Verner Rønning i dag har signert ny ettårs-kontrakt med Levanger Fotballklubb ut 2022. Per Verner og hans team har i 2021 gjennomført sesongen med et meget godt resultat og styret/klubben vil takke trener, trenerteamet og støtteapparat for den store jobben de har lagt ned.

Dette var en «Julegave» som Levanger Fotballklubb håpet å få på plass og vi kom i mål til slutt, så nå kan klubben ta en velfortjent juleferie.


Vi møtte en blid og fornøyd Per Verner i det nye klubbhuset etter signeringen. Det er det ikke tvil om at det jobbes intenst på mange plan for å være så godt rustet som mulig for 2022-sesongen. Vi fikk en prat med 38-åringen mellom slagene hvor han kunne meddele følgende i forbindelse med at han går på sin tredje sesong og forblir i rollen som hovedtrener for LFK:

Per Verner i det nye klubbhuset på TOBB Arena Levanger. Foto: LFK Media
Jeg er happy og fornøyd med å gå på et nytt år som trener for dette laget og ser frem til å være med å utvikle klubb og lag videre.

Det har skjedd mange bra ting ute på matta og i klubben generelt som skal bli interessant og spennende å jobbe videre med.

Det første som skjer nå er at det blir en planleggingsfase slik at man kan starte opp i januar med et godt utgangspunkt.
Håper forøvrig at pre season går så smertefritt som mulig, men er forberedt på at vi må tilpasse oss evt. restriksjoner.
Vi kommer til å være forberedt på alle scenarier.

Styreleder i LFK Arnstein Kjeldsen er veldig fornøyd med at Per Verner fortsetter som hovedtrener for A-laget:

Vi er veldig fornøyd med at Per Verner har signert ny kontrakt med Levanger FK. Han har de siste par sesongene gjort en formidabel jobb for klubben ut fra små ressurser, og vi vet han også kommende sesong vil gjøre det som er mulig for ytterligere å heve lagets sportslige nivå.

Årets trener menn 2021 – Trøndelag

Foto: Johan Arnt Nesgård

38-åringen fikk i november prisen for "Årets trener menn 2021 i Trøndelag", under NFF Trøndelag sin årlige prisutdeling i Trondheim.
Norges Fotballforbund Trøndelag skriver følgende i sin begrunnelse for at valget falt på Per Verner:

"Etter over 200 kamper for klubben han nå er trenerer for og over 350 kamper i toppfotballen ble denne treneren kalt inn i treneryrket i 2019. I sitt andre år i sjefsstolen, etter å først ha hatt ett år som assistent, har den tidligere toppspilleren stabilisert lagets sitt i toppen av PostNord ligaen kun fem poeng unna kvalikspill til Obosligaen. Med begrensede ressurser etter nedtrykket i 2018, både i form av støtteapparat og mulighet til å hente spillere, har laget under denne trenerens ledelse både forynget og fornyet seg, med flere spillere fra Innherred og Trøndelag forøvrig med mye spilletid i årets sesong. Gjennom en offensiv og effektiv fotball har laget vært vanskelig å bryne seg på, og scoret flest mål i PostNord Avdeling 2 i 2021 med 65 mål på 26 kamper. Treneren beskrives som svært dedikert og legger ned ekstremt mye tid for klubben. Han beskrives som tydelig, både på spillet sitt og forventninger til kvalitet, og tildeles mye av æren for de store stegene laget har tatt de siste par årene"

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS