Foto: LFK Media

Per Verner fortsetter som LFK-trener også i 2021

Det har en stund versert usikkerhet rundt trenerspørsmålet i LFK for kommende sesong.
Nå er det endelig klart, og nyheten er meget god. Per Verner Vågan Rønning har signert en ny ettårskontrakt med
klubben og står dermed fortsatt ved roret sammen med Jo Sondre Aas og resten av trenerteamet også i 2021.

Sportslig leder Sigurd Eggen kommenterer trenersigneringen slik:

Jeg er meget fornøyd med at det er en ung, lokal og superkompetent trener som skal føre Levanger FK videre.
Per Verner har både riktige teoretiske og praktiske kvalifikasjoner, og ledet oss på en stødig måte gjennom koronasesongen i 2020. Han er sterk analytisk og har motet til å tenke nytt - en flott julegave til alle som er glade i LFK.

Også styreleder Egil Larsen særdeles fornøyd med at Per Verner fortsetter i rollen:

Egil Larsen, Styreleder i LFK.
Jeg er veldig glad for at Per Verner fortsetter som hovedtrener i klubben som han kjenner så godt.
Han, sammen med Jo Sondre og resten av trenerteamet har gjort en upåklagelig jobb i år og jeg ser meget lyst på fortsettelsen med dem.
Dette er en mann for fremtiden, som vi får håpe fortsetter i rollen i mange år fremover.

Vi møtte Per Verner på kontoret på TOBB Arena Levanger etter signeringen. Han virket fornøyd og ydmyk etter å ha skrevet under på kontraktsdokumentet. På brakka er det er ingen tvil om at det jobbes intenst på mange plan for å være så godt rustet som mulig for 2021. Mellom slagene tok han seg en prat med oss og kunne meddele følgende i forbindelse med at han forblir i rollen som hovedtrener.

Jeg er først of fremst fryktelig glad for at klubben ønsker å ha meg med videre. Det sier seg ikke selv heller. Det tyder på at mye av det vi har gjort i år har vært bra.
Det er jo fotball jeg elsker å holde på med og det er fortsatt fotball jeg ønsker å holde på med selv som karrieren som spiller er over. Jeg blir ikke noe mindre trigget av å holde på med dette etter som tiden går.

Per Verner legger ikke skjul på at året som har gått har vært krevende, men at det også har vært lærerikt. Han synes fremtidsutsiktene ser gode ut.

Året som har gått har vært et utrolig lærerikt år. En enorm utfordring og fantastisk morsomt. Jeg håper at flere viktige brikker som var med i år også blir med neste sesong, pluss de rette nye brikkene. Jeg synes jeg og Jo Sondre har klart å sette vårt preg på laget i år og det blir spennende å se hva vi kan få til videre med å videreutvikle prosessen.
Jeg vil også benytte anledningen til å berømme spillernes innsats gjennom annerledesåret. Det er bare å ta av seg hatten for hvor pliktoppfyllende og seriøst de har fulgt opp strenge smitteverntiltak.
Uten deres innsats hadde vi ikke kommet oss gjennom sesongen på den måten vi gjorde. Dette gjelder da heller ikke bare våre spillere, men alle lag i PostNord-ligaen.
Per Verner Vågan Rønning fortsetter som hovedtrener for A-laget i Levanger FK.
Avslutningsvis føler jeg stor ydmykhet over å være ønsket som trener videre. Har kjent på at omgivelsene virkelig har unnet oss at vi skal lykkes. Noe man absolutt ikke kan ta forgitt. Gleder meg til fortsettelsen i 2021.

Skrevet av LFK Media