STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETER
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
Foto: Johan Sjøbakk Lund

POENGDELING OG MÅLKALAS I G19 SIN SERIEÅPNING

LFK G19skulle egentlig åpne sesongen med hjemmekamp mot Melhus forrige uke. Da bortelaget så seg nødt til å trekke laget, måtte våre rekrutter vente en ekstra uke med sesongåpning i 0. divisjon. Mot Tiller skulle to angrepsvillige lag dele poengene. De ga seg ikke før det stod 5-5 på resultattavla!

Med Peder Sjøbakk Lund hjemme med sykdom, var Ermal Hajdari, Odd Kristian Krog og Martin Steen Stallvik trioen som ledet LFK G19 i serieåpningen på Tonstad. Allerede elleve minutter ut i serieåpningen kunne det ny sammensatte trenerapparatet juble for ledelse mot et av de antatt sterkeste lagene i årets 0. divisjon. Roald Skoknes Woll var målscorer, men kun fire minutter senere utliknet Tiller etter scoring av Elias Myrvågnes.

Et kvarters tid senere var kampens første målscorer på alerten igjen. Etter en liten periode med massivt LFK-press kunne 2005-modellen sende LFK tilbake i ledelsen med sitt andre mål for kvelden. Nok en gang skulle Tiller respondere kjapt og brutalt. Fem minutter med flere grove feil i LFK-forsvaret førte til hele tre scoringer fra hjemmelaget, og etter 35 minutter var stillingen 4-2 til hjemmelaget. Resultatet ble stående til pause.

Etter pause kom det et revansjelystent LFK-lag ut på banen på Tonstad, og tre kjappe scoringer fra bortelaget sørget for en spektakulær snuoperasjon! Marcus Øgstad utliknet sin spissmakker ved å sette inn to kjappe scoringer, før Roald Skoknes Woll fullførte sitt hattrick med en følsom lobb fra 20 meter etter en knapp times spill. Nok en gang var kampen snudd på hodet, og det unge LFK-laget viste høy moral da de snudde fra 4-2 til 4-5 på fem minutter.

Men ingen LFK-scoring uten Tiller-respons, skulle det vise seg denne kvelden. Begge lag badet i bakrom og Tiller skulle utnytte den høye LFK-linja ved å spille fri Fredrik Myrvold, som utliknet til spektakulære 5-5 allerede etter en times spill.

Det heseblesende tempoet fortsatte ut omgangen, og begge lag hadde sjanser til å avgjøre i sin favør, men da dommeren blåste av etter 90 innholdsrike minutter stod det 5-5 på måltavla.

Det betyr at et ungt LFK G19-lag åpnet sesongen med ett poeng på en tøff bortebane. Fem baklengsmål forteller om et potensiale for forbedring, men fem scoringer borte mot Tiller sier også noe om hva som bor i laget offensivt. Moralen man viser når man snur 4-2 til 4-5 er også noe støtteapparatet har uttalt som noe å ta med seg videre.

Neste kamp for Levanger G19 er hjemme mot Strindheim på Moan onsdag 20. april kl. 20.00. Vel møtt på TOBB Arena Levanger den kvelden!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Siden er laget av Hattrem AS