STALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
BLI MEDLEMLFK SHOPTabellTERMINLISTELAGKLUBBENNYHETERBilletter
KlubbenlagTerminlisteTabellBli medlemLFK-SHOPLevangerpatriotenSTALLIONSGRASROTANDELENBLI SPONSORPARTNERE
G19-trener Peder Sjøbakk Lund, Roald Skoknes Woll og førstelagstrener Per Verner Rønning etter at 2005-modellen har signert sin første kontrakt med LFK.

Roald belønnes med kontrakt

MÅLSNIKEN FRA VERDAL 

For halvannet år siden spilte 16 år gamle Roald Skoknes Woll for Verdal mot LFK G16. Våre 16-åringer ledet 3-0 til pause, men en utrolig fotballkamp skulle snu til 5-3 i andre omgang, etter blant annet en scoring av Roald.

Få måneder senere meldte måljegeren overgang til Levanger FK, og nå har en 18 år gammel Roald signert sin første kontrakt med klubben.

2005-modellen noterte seg for solide 19 mål på 15 kamper for LFK G19 i vårsesongen 2022, og før høstsesongen ble det enighet om at 4. divisjon skulle bli hans faste kamparena.

På de to første 4. divisjonskampene i høst noterte Roald for to scoringer, men mot gamleklubben Verdal skulle den oppadpekende kurven få seg en kraftig knekk. En stygg takling gjorde at 2005-modellen brakk leggbeinet, og et halvt år på sidelinjen ventet.

Han rakk imidlertid å gjøre et godt inntrykk på førstelagstrenerne før han ble skadet, og opptreningsperioden avsluttes med en amatørkontrakt som strekker seg ut inneværende sesong.

DEN FØRSTE AV FLERE 

Levanger FK har ikke hatt tradisjon for å signere spillere på amatørkontrakt. Det vil det imidlertid bli en endring på fremover, skal man tro sportslig leder Raymond Brønn.

«Signering på amatørkontrakt er i hovedsak en lojalitetskontrakt mellom klubb og spiller, hvor det foreligger både muligheter og forpliktelse fra begge parter.

Klubbens forpliktelser er å ta vare på, og legge til rette for unge spillere som har store ambisjoner. Dette gjelder også når spillere er skadet!

Klubben skal legge til rette for individuell utvikling, hvor den langsiktige tanken er å utvikle egne, fremtidige PostNord-spillere. Således kan man forvente at klubben i løpet av sesongen kommer til å signere, og signalisere, at våre egne spillere er viktige for oss og at vi satser på dem!

Dette skal være en motivasjon for flere, unge spillere i klubben. Vær tålmodige, tren godt og utvikle dere i eget tempo, så vil mulighetene komme.

Andreas Hegdahl Gundersen og Sander Munkeby Sundnes som nylig signerte for KFUM og Hødd er blant gode eksempler på at hardt arbeid over tid lønner seg.»

ET NATURLIG VALG

Med utgangspunkt i dette, forteller han at det er naturlig at Roald Skoknes Woll er den første som belønnes med en amatørkontrakt.

«Roald er den første av ungdomsspillerne som klubben har stor tro på. Høsten 2022 ble trøblete på grunn av et beinbrudd, men Roald er nå tilbake i full trening.

Vi mener han har kvaliteter som kan gjøre han til en av våre neste PostNord-spillere.»

Vi gleder oss over å se Roald tilbake i aksjon, og gratulerer han med sin første kontrakt med LFK!

FOTO UNDER: Eirik Bjørshol, Jørgen Haug, Innherred og LFK Media

Siden er laget av Hattrem AS

false